حقِ من این نبود ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
حقِ من این نبود ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ، متولد راهرو ام ،
رطوبت ، دیوار و نم
خیلی سالُ دوییدم ،
تو خودم بی حال و خم
شیشه ای رو ندیدم ،
پشتش باشه چیزی جز من
شد برام از طبیعت ،
این پوشش سنگی که خیس نیستم
کلی ته سیگار پشت تصمیمام ،
تو پیچ آخر راهرو
رو به روم سفید ، پشت سر سیاه ،
روی من نخورد بارکد
شاهی ام که توش سرباز داشت ،
ماهی ام که توش صدسال داشت
زمزمه ام پیچید تو گوشت که ،
سقوط حکم ِ پرواز داشت ... (sm172)(sm81)
فدایِ سرت اگه برگا می ریزه ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای تو بیداری بیشه ،
آواز سبز برگه
صدای تو پر وسوسه مثل ،
شبخونی تگرگه
صدای تو آهنگ شکستن ،
بغض یه دنیا حرفه
تصویری از آواز صریح ،
قندیل نور و برفه ...
.
..
...
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلم این فصله، دست ما نی که(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از روزای غمگینِ بدونِ اتفاق ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین اون آهنگِ که گذاشتم رو بگیر گوش کن ...
حتما(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاو سه ران له سوز ئازیز سوزیام له سوز ئازیز
من له شور ده رد ئازیز ، من له شور ده رد ... (sm81)
هاو سه ران ده ردم ، ده ردم
له سه ر تا وه پا
آی ده ردم، آی ده ردم ... (sm172)
یاوَران مَسِم ،
مِن مَسِ مَخمور باده ی اَ لَسِم ... (sm74)
لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم ... (sm172)
شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم
خالی ﮊَه خودی مَملو ﮊَه دوسِم ... (sm172)
همیشه ، هیشکی نیست ...
هیچوقت ، هیچی درست نیست ...
تا به کی ،
در به دری ...
واران وارنه عزیزکم گل ریزه ریزه
وعده بهار دا عزیزکم یه خو پائیزه
واران وارانه عزیزکم واران ترم که
سوزه چو خمار عزیزکم له دین درم که
شرطو له داغت عزیزکم هرگز نخنم
برگی عزیتی عزیزکم له بر نکنم
شیرین شیرینه شیرین شمامه
ساتی نینمت عزیزکم عمرم تمامه ... (sm50)
(sm172)
(sm27)
دمت گرم به فکر منم بودی (sm50)نقل قول:
من از خودم شاکی ام ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدام آلبومشه این ؟نقل قول:
Humans - این سریال رو اگه ندیدی بگیر ببین ...
Woman Walks Ahead 2018 - اینم بگیر ببین اگه ندیدی خوبه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کدوم ، اون آهنگِ که گذاشتم
یا این یه تیکه که گذاشتم
؟
؟
آهنگی که فرستادی برامنقل قول:
آوازِ اساطیر ...نقل قول:
(sm50)
من یه گلدون پر از گل بودم
وزش چشم تو پاییزم کرد
عشق من عشق بدست آوردنت
با همه دنیا گلاویزم کرد
(sm74)
مُردم از تشنگی اما لب تو
یه عطش به خنده دعوتم نکرد
بین این اومده ها و رفته ها
هیچکس مث تو اذیتم نکرد
(sm74)
چه جور شروع میشه اولش ..
چه تنظیمی داره
(sm1)
دوست داشتنم درد دارهنقل قول:
سیگارم نمی فهمه دردتو
لعنت به این حس بد
تف به این پوچی
(sm172)
(sm25)
(sm50)
(sm98)
(sm50)
چه عجب الیاس اومده تاپیک چت روم (sm120)
دلم گرفته برای دوباره دیدنِ تو
برای بوسه زدن موقعِ رسیدنِ تو
دلم گرفته برای صدای دلچسبت
برای مست شدن لحظه ی شنیدنِ تو
پرنده های سراسیمه می شوندآرام
دُرُست وقتِ عزیزِ نَفس کشیدنِ تو
چه اتفاقِ قشنگی ست عاشقی کردن
میان بِرکه ی آرامِ آرمیدنِ تو !
چه آهوانه می گُذری ای پلنگِ آبی پوش
پُر است دستِ من از حسرتِ رمیدنِ تو
تو سیب سرخ نیازی و دستِ من نارَس !
بگو چگونه شبی می رسم به چیدنِ تو ...؟!
دوست عزیز شعراتو بنویس تو تاپیک متن و عاشقانه متن های قشنگی داری اونجا بزار (sm10)
متن هایی که بنده پست میکنم بیشتر غزل پست مدرن با فضایی تاریک هستش به استثنای چند پست البته اگر پست عاشقانه ای بخوام ارسال کنم حتما در اون تاپیک پست میشه تا مشکلی پیش نیاد ...!
عیب نداره حتما نباید عاشقانه باشه اونجا هم بنویس متن ها حس خوبی میدن (sm10)
واقعیتش رو بخوام بهت بگم من زیاد از متن های عاشقانه خوشم نمیاد اون تاپیک هم بیشتر با عنوان شعر عاشقانه میشناسنش کاربرا واسه همین سعی میکنم اگر متنی حالا عاشقانه بود اونجا پست کنم ولی اینجا رو بیشتر میپسندم فضای بهتریه چت روم ولی شعر هایی که فضای تاریکی دارن اینجا پست میکنم ..
(sm172)