علیرضا توام الکی زیاد شلوغش نکن .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
علیرضا توام الکی زیاد شلوغش نکن .. (sm50)
خاطرات جق صادقنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين قسمت
من و روغن مايع در نبوده گلنار(sm2)
بچه ک.ونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی اعصابشو خورد کردی اومد حرف زد من معذرت میخوام با من بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هنوز با کسی گرم نگرفتی نگو *** مغز هر کی هم جای این بود ناراحت میشد اصن به شوخی هم این کلمه رو به کار نبر
اختیار داری الان از دلش در میارم هادی جان جای نگرانی نیست الان میرم تو خ بهش میگم چشم
اين فحشارو با ميثم بود؟ بابا دعوا نكنيد زشته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببينيد،اين يارو بنگي نعشه اومد ٤ تا كس گفت من حتي ١ كلمه جواب ندادم چون ارزشم بالاتر از اين چيزاست
دوست باشيد بابا
ببين الان دعوا شده دارن دعوا ميكنننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهله دعوا معوا نيستم ميگيريم همين وسط ميكونمت(sm2)
تو بپا آبمو نخوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا هم الکی داغ کرد ..
حالا اون یه چیزی از دهنش در رفت (sm50)
كـس كش بذار ١ دقيقه بگذره بعد جواب بده بتركي هي(sm2)نقل قول: