جای خاصی داره واسه دیدن و گشتن و...؟!
ارزش داره این تابستون یخورده تو خیابوناش ولگردی کنم یا نه؟! (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جای خاصی داره واسه دیدن و گشتن و...؟!
ارزش داره این تابستون یخورده تو خیابوناش ولگردی کنم یا نه؟! (sm120)
جای خاص و دیدنی که نداره ولی بیا خودم برات لاس وگاس درست میکنم
ما را سریست با تو که گر خلق روزگار
دشمن شوند و سر برود هم بر آن سریم
از دشمنان برند شکایت به دوستان
چون دوست دشمنست شکایت کجا بریم ... (sm50)
من مست و تو دیوانه....
(sm27)
نوموخوام، میخوای گولم بزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر چطوره؟! هواش گرمه یا سرده؟! شهر زنده اس یا مرده اس؟! (sm120) ساعت 9 شب به بعد شهر میخوابه یا تا خود صب همه جا اُپِنه؟!
چه خوش خواب شدی جدیدا، مشکوکه (sm29)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر که خوبه هواشم قابل تحمل تشریف داره میشه گفت معتدل رو به سرد - هستن تا پاسی از نیمه شب بقال و باقالی فروش و بستنی فروش و فلافل فروش و دیگر هیچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا این تابستون سرمونو بندازیم پایین همینجوری بریم یه جا (sm120) همینجور تنها الکی بریم یه جای نا آشنا (sm120) نمیدونم چرا ولی امتحان میکنم این تابستون (sm132) شاید یه چیز تازه اتفاق افتاد...
اوکی خوبه پس هواش سرده (sm132) اگه عین دیوونه ها بزنم به جاده قطعا میام اراک پس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا که مرا با تو ماجرایی استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]