خلاقیت نیست که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خلاقیت نیست که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر همسایمون رتبش ۶۷۴شده مامانش آش درست کرده با کشک رتبشو رو آش نوشته داره پخش میکنه، من موندم چجوری رتبه سه رقمی در اومده از این خانواده
من کلا یه خصلتی که دارم اینه که دیر باورم ، تا یه چیزیو خودم نبینمو بهم اثبات نشه باورش نمیکنم .(sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس لنتی (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دائم به گردش باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سراغ من اگر می آیی
بدون کوله بارِ نامردی بیا ... (sm2)
بنظرم یکی از تفریحات سالم خونه نوید اینا اینه که هر روز سر ظهر میشینن اخبار هواشناسی رو نیگا میکنن دمای هوا رو که گفت سریع میپرن سمت ماشین دماسنج ماشین رو نیگا میکنن بعد به هم میگن دیدی دیدی بازم دروغ گفتن هوا چهار درجه گرمتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا جونم دمت گرم داری خیلی حال میدی ، چه هوای مطبوعی ساختی این روزا ، داری شرمنده میکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیس کیس اصن (sm2)
ینی به هر صورتی که هست فقط میخوان همه وارد بشن به دانشگا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق نیستی ، کجایی تو؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
بیا و یه بار به خاطر من،
به اون مرحله از زندگی برس،
که بگو: یا اون، یا هیچکس دیگه!!!...(sm50)
خوش مرام تر از سنجش ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش مرامی چیه رفیق ، فقط میخوان جوونا رو از 2 سال تا هشت سال درگیر درس بکنن که صداشون در نیاد که کار کجاست ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا الان با یکی از رفیقام حرف میزدم حسابی کنکور رو ریده بود , میگفت میخوام برم آزاد خودش میدونس آینده ای نداره رشته های آزاد ولی میگه فقط میخوام دانشجو بشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسابی داره اشتباه می کنه , وقتی میفهمه که دیر شده (sm25)
حالا شایدم هنوز از ما نگذشته باشه،
تو بیا،
عزیزم.
سلام منو بهش برسون و بگو که یه روزی به خودت میای که میبینی دیره و چقدر بی خودی وقت تلف کردی ...نقل قول: