رییس سازمان انرژی اتمی : تمدید تحریم های 10 ساله ایران نقض صریح برجام است
نمایش نسخه قابل چاپ
رییس سازمان انرژی اتمی : تمدید تحریم های 10 ساله ایران نقض صریح برجام است
سینجول جدیدا سیستم رو روشن میکنم ، قبل بالا اومدن ویندوز میزنه مشکل تایم و زمان بعد ی سری چرت و پرت میاره که میخوای بررسی کنی یا کنسل میکنی اینا
ی باری زدم بررسی کرد گفت مشکلی نیست ..باز هر دفعه میاد اینا
بعد ویندوز بالا میاد تاریخ و ساعت همه بهم میریزه
مشکل چیه
ها !?؟!
کوتاش کن کی میخواد بخونه ..
بمیر دیوث
لپ تاپی !?؟!
اره
عکس بیگی نیشون بیده ..
تم باش میخوام برم هووووی ..
باشه بعدا
هنوزم گریه میکنی که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت این صبح دروغین تیرگیست ... (sm50)(sm70)
نگفتم منصورت که آتیشی میشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که گیر دادی به شادمهر (sm29) آخه با این عوامل انتظار داشتی چی در بیاد ؟ (sm120) البته تو با اصل وجودی و آفرینش شادمهر مشکل داری کاریت نمیشه کرد (sm2) فقط استاد رضا یزدانی مِعععععععععع (sm2)نقل قول:
ای بِتِرِکی هی با این سربازیت (sm29) بیای زنت بدن راحت شیم (sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت شیلتر شده
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اکتیوت نپریده ؟
تنها کسی که وقتی شکلک سیگار میزاره به احتمال بالای 90 درصد داره سیگار میکشه و قمپز الکی در نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا باید از انتشار تصویر زنانی که در فاجعه ی غم انگیز سانحه قطار کشته شدند ترسید وآن را سانسورکرد؟ در پوستر زیرکه توسط
استانداری آذربایجان شرقی منتشر شده است، عکس قربانیان زن سانحه قطار حذف و با یک دسته گل جایگزین شده است........
این که حتی پس از مرگ غم انگیز آنها در یکی از بزرگترین حوادث مربوط به قطار در ایران، قربانیان زن از حق داشتن یک عکس در بخش اعلان فوت در روزنامه محروم شده و عکس آنها با تصویری از یک گل جایگزین شده است بسیار تحقیر آمیز است. بنظر میرسد این روزها حتی عکس زنان بخشی از محافظه کاران در ایران را آزار میدهد.
تروجان (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینو بذارن جای پادشاه شب گیم اف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایت واکر خوبی میشه(sm2)نقل قول:
یاران چند تا عکس حرفه ایی گذاشت فکر کنم به خاطر اوناست شیلتر شده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری از آهنگ خندوانه نیست؟
نه آن بیبهره دلدارم که از دلدار بگریزم
نه آن خنجر به کف دارم کز این پیکار بگریزم
منم آن تخته که با من دروگر کارها دارد
نه از تیشه زبون گردم نه از مسمار بگریزم
مثال تخته بیخویشم خلاف تیشه نندیشم
نشایم جز که آتش را گر از نجار بگریزم
چو سنگم خوار و سرد ار من به لعلی کم سفر سازم
چو غارم تنگ و تاری گر ز یار غار بگریزم
نه رنجورم نه نامردم که از خوبان بپرهیزم
نه فاسد معدهای دارم که از خمار بگریزم
نیم بر پشت پالانی که در میدان سپس مانم
نیم فلاح این ده من که از سالار بگریزم
همیگویم دلا بس کن دلم گوید جواب من
که من در کان زر غرقم چرا ز ایثار بگریزم
خندوانه بدون جناب خان صفایی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) من والا کلا دو سه قسمتشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور نکردنیه چاووشی واسه خندوانه اهنگ بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما با رامبد رفیقه
یا رامبد رفته تو مخش
خوبه دیگه برنامه ی پر طرفداریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش گفت شعر خاصی رو انتخاب کردم واسه آهنگ
اهنگ توپی درمیاد ولی حالا کی قراره پخش شه این خندوانهنقل قول:
تو تلوزیون هیچ تبلیغی نکردن تا الان
گفتن اول ربیع الاولنقل قول:
هنوز که خبری نیست (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنم بگیرم ور دل خودتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همون D.SOL دیوث نیستی؟
سری دوم استیج از 16 دی ..
داورا دوباره همون 4 تان .. :l
ویدئو سیاوش .. (sm132)
اولش باور نکردم اونم انگار عاشقم بود هرچی از دلش بهم گفت حرفای دل خودم بود وقتی دستاشو گرفتم خودشو دید تو نگاهم اولش باور نمیکرد من تو عشق زیاده خواهم
ریدم تو این شعر .. (sm3)
آهنگ شادی تم ترکی خیلی آشنایی داره ..
(sm2)