@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
آره خودشم : داوود . سلفژ (sm51)از کجا فهمیدی ؟ معلومه سربازی بهت ساخته و روی ضریب هوشی تاثیر بسزایی گذاشته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب یلدانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیر از روی دیوث بازیت فهمیدم دیوووووثثثث(sm2)
راستی party mix 2 قرار نیست بدی بیرون؟
یک عدد مگا میکس را در دست تهیه داریم که به زودی در مارکت جهانی منتشر خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت احسنت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)یک ماه اخر از همه سختتره نه؟
(sm120)من از 100 روز نبود کشیدم تا اخر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها همه میگن سخته ولی ولش کن عامو الان دارم زلیخا گوش میدم آآآآآآآآ بیاا هله هله(sm2) نبوووووووووووووووووود(sm2)
(sm2)من دو تا سرباز انتخاب کردم جای خودم جفتشون پسر خدمتیم بودننقل قول:
بهشون میگفتم پسری هایم (sm2)
(sm70)(sm59)(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدی ... (sm176)
(sm120)کشف حجاب از نوع Veronicas
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پر کن قدح باده که معلومم نیست ... (sm50)
چقد زندگی تلخه... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
میگذره اما به سختی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراستی به زیباترین شکل ممکن سیانور رو فاقد ارزشی سینمایی و تاریخی خواند ... (sm19)
این بود زندگی ... (sm172)
چقدر آشنا بود صدایی که سوخت
چقدر آرزو داشت دلی که شکست
نه رویایی مونده نه انگیزه ای
دیگه دست کشیدم از هرچی که هست
(sm81)
(sm50)
(sm81)
Fear is only in our minds
هوای تو هوامو بد کرده ...
بس نیست ؟ چقدر از می و افیون بنویسید ؟
امشب شبِ شعریست که با خون بنویسید
دیدید ؟ نه برگیست در اینجا ، نه بهاری
حالا غزلی از تب و طاعون بنویسید
مُردم ز قلم بازیِ تان ، فصل تفنگ است
شب نامه زیاد است ، شبیخون بنویسید
تیری ست فراتاخته تا سینه ی فرعون
سنگی که به پیشانی قارون بنویسید
هر زخم به زخمی ، که چنین است عدالت
تا کی بنشینیم که قانون بنویسید ؟
هیهات که صبحی بدمد زین شبِ بی شور
آینده همان است که اکنون بنویسید ... !
امید مهدی نژاد ...
(sm50)(sm27)
از 16:00 تا 01:00 نصفه شب کلی بازی مهم(sm19)
(sm50)
(sm50)
(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
لعنتیا هر بار چیلتر میکنن سرچ تاپیک امیر از کار میفته(sm54)
گرفتاریم هی باس بریم صفحه اول Ctrl + F بزنیم(sm98)
ملودی سازی سیاوشم دیگه ته کشیده
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلیک و میلیک ( النگ و دولنگ ) بازی میکنن خیلی قشنگ (sm46)(sm120)
(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرت نگو (sm70) این تکنیک ملودی رو آلبوم ستاره های سربی ابی کار کرد ! پایین ، نیم پرده بالا ، اوج !! فقط ابی دو نیم پرده هم گاهی اوقات میرفت و نت دو بالا هم داشت با توجه به صداش ! وقتی بخش اول و دوم آهنگ یکیه تحریر رو عوض میکنه تا مخاطب خسته نشه . عالیه از هر نظرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تنظیم خیلی خز بود و هیچی نداشت
(sm2)میخواستم بگم این کدوم خریه با این پست دیدم اسیه (sm10)(sm120)
اخرین تنظیمش که من اصن یادم رفته کی بود به دلم نشستنقل قول:
والا ملودیسازیم نمیارن تو صفه نت رو بنویسن بدن دست تک تک شنونده ها والا من 10 تا اهنگ دارم میشنوم همینجوری میخونه یه چن تا بیت بلغور میکنه ترجیع بند صدارو ول میکنه بغضش بزنه بیرون نه تغییر لحنی نه فرازی نه فرودی خسته کننده
قندِت چطوره عشقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی خوشی کجایی
از بعد رفتنه من
تو موندیو تنهایی
الی(sm10)
نقل قول:
خیلی وقته اومده پایون باز نیاد بالا (sm74)
قند و نوشابه شکر ترک کردم
هوا خوب باشه ورزشم میکنم چربیو چیکا کنم فرتی بیاد پایین (sm120)
ریتم چهار چهارم همراه با ناله ی یکنواخت همینه دیگه !! به نظرم تا چند سال دیگه اثری از ملودی و ریتم در موسیقی آفات داخلی مشاهده نخواهیم کرد !! ملودی داره از بین میره(sm172)نقل قول: