اسی گوشیت چیه ؟ چی خوبه بخوام بگیرم (sm120)
میلاد تو نگو (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اسی گوشیت چیه ؟ چی خوبه بخوام بگیرم (sm120)
میلاد تو نگو (sm59)
z3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گوشی سر در نمیارم
آزادی و پرواز از آن خاک به این خاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست (sm74)
دیشب تو خوابم این پخش میشد (sm74)
میلادکم پشیمون شدم (sm120) از اولم میدونستم نمیتونی اراکو لاس وگاس کنی (sm25)(sm120)
سلااااااااام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm74)
واقعا که چقد میخندیدیم (sm74) تاپیک سرخوشی بود کلا (sm120) انشالله این تابستون دوباره موقعیتش پیش بیاد اون دوره تکرار شه (sm111)
قسم به این شب و این شعرهای خط خطی ام
دوبــــاره برمـی گردم بــــه تاپیک لعنتـــــی ام (sm118)(sm120)
حالا جدی میلادشون کی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستای منه ! من از طریق اون باهاش دوست شدم . حالا باهاش کلا قهر کرده ولی با من صمیمی تر شده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادشون یه رقیب بود که با تیز بینی و ذکاوت من رفت کنار (sm2)
z5 بگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرفح بی درد (sm74)
هر جوری نگاه میکنم این گوشیRedmi Note 3 pro خیلی خوبه از همه نظر احتمال میرم که پیدا کنم و بخرم
پولشو بده تا بگیرم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]