مرتفع بی درد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرتفع بی درد (sm2)
واقعا یه همچین میلاد هایی هم پیدا میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینمت چند روز دیگه که شروع کردی شعر گذاشتن
مزنه قند تو بازار چنده ؟ (sm2)
وقتی ای دل به گیسوی پریشون میرسی خودت نگه دار
وقتی ای دل به چشمون غزل خون میرسی خودت نگه دار ... (sm47)(sm160)
(sm2)نگو دیوث الان دختر مردم ازم عذرخواهی کرده خرکیف شدم . بزار تو حال خودم باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبات به صرفه تره کاراییش هم بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ولی ابرو خالی فقط گوش میدم فقط خواننده ترک Ebru Gundesh
merci (sm127)
کاش میشد این پست رو بیشتر از 1 بار لایک کرد (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز همه با فلاسک چایی اومده بودن (sm2) یه چند حبه قند کنارش (sm2) همه لج کردن کار نمیکنن منم بد لج کردم به تخـمم خدا به داد برسه اگه ما رو ندیدین حلال کنین (sm2)نقل قول: