عقده ای بدبخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عقده ای بدبخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)میخواستم بحثو عوض کنم
داداش من مدرک گذاشتم تو هم مدرک داری بزار نداری برو کنار بزار تو حال خودم باشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خودجوش بودنقل قول:
خب من چی بهشون بگم ؟ حق دارن به خدا طرف 10 سال بزرگتر از منه با فلاسک چایی و حبه قند اومده . والا خجالت میکشم ولی چاره ای نیست . مردک شیکمو داده جلو دوربینا رو نگا میکنه کسی با گوشی بازی نکنه . عین پادگان شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من راحت کیونو هوا کردم تو اتاقم(sm2)
فایده نداره آپشن ارسال پستی نداری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا زمانی که میرانجمن نیست و الی اینجاست آزادی بیان برای دقایقی زنده میشه
باز دلت میخواد بن بشی (sm59)نقل قول:
(sm2)
من که ندیدم تو مدرک گذاشته باشی ..... بعدشم من که اون موقع صداشو که ضبط نکردم یا که ازم فیلم نگرفتن که نشونت بدم دیوث !!!! (sm70)نقل قول:
در ضمن یه زنی بود بیوه جوون هم بود چند سال از خودم بزرگتر ....خواهش میکرد بیا منو بگیر (sm2)
چی میگی تو ! آرزو داشتم یه دختر ازم ...... (sm2)(sm30)(sm30)
من اگه اونجا رییس بود چند نفر رو بیرون میکردم دوباره سود دهی راه می افتاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]