ای بابا چه سخت میگیری یهوییه دیگه! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا چه سخت میگیری یهوییه دیگه! (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا یه مرد بیشتر نداریم اونم آقا بتی (sm10)
(sm3)نقل قول:
فرمودند خونه خالی به پستشون خورده این جمعه منتظر نباشید(sm2)
از همتون مردترم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm14)نقل قول:
من یهویی نمیدونم چی بپوشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
من هفت ساله دارم تنها زندگی میکنمنقل قول:
کسی نبوده منو بزنه
باز کتک میخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كس را وقوف نيست كه انجام ِ كار چيست (sm50)
والونقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار سختیه خداییش سه روز پشت سر هم رفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کلام از مادر عروس (sm120)نقل قول:
(sm120)نون بذارین فریزر صبح گرم کنیننقل قول:
پيوند ِ عمر بسته مويي ست هوش دار هوش دار
غم خوار ِ خويش باش و غم ِ روزگار چيست
مستور و مست مستور و مست هر دو چو از يك قبيله اند
ما دل به عشوه كه دهيم اختيار چيست
(sm50)
(sm169)(sm169)
(sm77)نقل قول:
هنو عرق حبست خشک نشده گزافه گویی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)(sm10)نقل قول:
گفتم بلکی تو روز الست خوب سجده نکرده باشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب گه میخوره ادا ادمای خوبو در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی چرا مسیح علینژاد فقط گریه کرد ؟ چون روی طریف یک جور دیگه حساب میکنن مردم
اگر عین احمدی نژاد رفتار کنه و همه رو ناامید کنه بهتره تا اینکه به ظاهر دوست اما دشمن باشه
در این مورد نمیتونم چیزی بگم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاس یعنی عمروعاص ... که در زمان ما کم نیست
خوب کی همونا رو بگیره نون تازه و داغ خوبه از تو انتظار نداشتم(sm120)نقل قول:
سیفیت به اینم تبریک بوگو موری گفته زیر پر و بالشو بگیریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بزرگوار (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهي گوهر ِ منثور، زهي پشت و تولا (sm50)
یک مشت حرفِ خیس
در قلبِ دفترم (sm81)
(sm172)
من از همون روز اول بچه خوبی بودم ، شما ها منو از راه بدر کردین وگرنه من گونه کاملی از جنس مرد هستم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم غمتو (sm127)
چه ناموس، چه ناقوس، چه اهلا و چه سهلا (sm50)
سلام بزرگوار؟ احوالات؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جوره که داری میزنی حالا کتکم روش (sm120)نقل قول:
من از هیچ قدرتی نمیترسم (sm120)نقل قول:
چند وقتیه فقط دوس دارم بخوابم خسته هم نمیشم از خوابنقل قول:
فکر کنم علائمه مرگه(sm120)
نوكرم (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز توام مبارک(sm19)نقل قول:
ندارم (sm2)نقل قول: