خیلی خوب بازی میکرد حیف که از نظر ملی شانس نیاورد من خودم خیلی دوستش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی خوب بازی میکرد حیف که از نظر ملی شانس نیاورد من خودم خیلی دوستش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال به سال کیفیتشون بدتر میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گفتن یه سوربرایز بزرگ داره ! قراره انقلابی به با کنه ! (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل با اختلاف کم عقده ای ترین غارسایی صدا و سیما(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم رائول که میاد مسی و رونالدو تخمم نیستن(sm10)
عشق من به رائول اندازه عشقم به رئاله(sm10)
به نظر من فیفا بعضی چیزاش بهتره pes هم بعضی چیزای دیگه اش ! اگه میشد با هم قاطیشون کرد خوب میشد ! (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا دهن سرویس عجب صدایی داشت یارو(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیپ رائول به بایرن با اختلاف بهترین چیپ تاریخ(sm10)
منظورم زمانی که تو شالکه بود
چیپش به الیورکان هم دیدنی بود زمانی که رئال بود(sm10)
: آندریاس کوپکه ( آلمان - مارسی )
۱۹۹۸ : خوزه لوئیس چیلاورت ( پاراگوئه - ولز سارسفیلد )
۱۹۹۹ : الیور کان ( آلمان - بایرن مونیخ )
۲۰۰۰ : فابین بارتز ( فرانسه - منچستر یونایتد )
۲۰۰۱ : الیور کان ( آلمان - بایرن مونیخ )
۲۰۰۲ : الیور کان ( آلمان - بایرن مونیخ )
۲۰۰۳ : جانلوئیجی بوفون ( ایتالیا - یوونتوس )
۲۰۰۴ : جانلوئیجی بوفون ( ایتالیا - یوونتوس )
۲۰۰۵ : پیتر چک ( چک - چلسی )
۲۰۰۶ : جانلوئیجی بوفون ( ایتالیا - یوونتوس )
۲۰۰۷ : جانلوئیجی بوفون ( ایتالیا - یوونتوس )
۲۰۰۸ : ایکر کاسیاس ( اسپانیا - رئال مادرید )
۲۰۰۹ : ایکر کاسیاس ( اسپانیا - رئال مادرید )
۲۰۱۰ : ایکر کاسیاس ( اسپانیا - رئال مادرید )
2011.ایکر کاسیاس (اسپانیا -رئال مادرید )
2012 .ایکر کاسیاس (اسپانیا -رئال مادرید )
گلش به میلان و بارسا هم خیلی خوب بود(sm54)نقل قول:
با اختلاف جنازه رائول از ویا و تورس سال 2008 بهتر بود(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستن ویا رکوردشو تو عرصه ملی بزنه(sm10)
اراگونس دیوث فقط به همین چیزا فک میکرد(sm10)
رائول تنها مهاجم تاریخه که هرسال یکی بهش اضافه میشد و زوج ثابتی نداشت(sm10) با این وجود همیشه درخشش داشت
از خود رونالدوی برزیلی و مایکل اوون گرفته تا نیستلروی و کریم بنزما و کریس رونالدو(sm10)