دیشبم سمنان زلزله بود(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشبم سمنان زلزله بود(sm120)
سمنانی هستی منم شهمیرزادی هستم ..
ن بابا مشهدی ام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاچیکاکنم..
آمادی برا بازی ..
خا هیچکار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوالی نبود ..
خا (sm168)
با منی (sm168)نقل قول:
ادب داشته باش خا ینی شی ..
خا خیلی وسیعه (sm59)نقل قول:
!?ها؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی (sm98)
خ اخ ا ..
(sm27)
ب امید اغا امام بارسا می بره
مسعود همایونی زده تنظمیش رو (sm59)
خا
درد ..
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امضامو گذاشتم زیر تخت ، اگه خواستین پیداش کنید اونم پاک کنید
زیر پست آهنگ جهانبخش بهرنگ نامداری به رادیو جوان اینو گفته
جهانبخش بعید بود ازت خیلی وقته آهنگ ازت نشنیده بودم رف پلی لیست ..
میلاد یه بار گفتی فهمیدیم ..
رادیو جوان بار اولش نی ..
همون یه بار بود که گفتم دیگه تکرارش نکردم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ادب(sm59)
(sm51)چلسی که برد
رئال هم ببره یه شب رویایی میشه(sm51)
خودتی .. خو
تویی(sm59)
فوتباله
(sm51)
نه بازیه ..
میگن دخترا خیلی باهوشن اینجا بیشتر معلوم میشه ..
خا
(sm54)چن صفحه آخه :|
بیا برو ظرفاتو بشور لاکتو بزن بابا ..
خا خا میکنه جملات خودمو به خودم تحویل میده ..
این چرا با منه بی آزار دعوا داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چرا با منه بی آزار دعوا داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اعتراضیداری!?؟!