بگو در بندی یا در زنجیر . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بگو در بندی یا در زنجیر . . . (sm50)
(sm50)
من چته گلم تو چته گلم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این جوجه رپرا خوشم نمی آد دست خودم نیست
قیمت باتری گوشیم 50000 تومن (sm81)
البته اصلیش این قیمته
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
خوب بودن موزیک یا کلام ربطی به جوجه و خر خروس نداره . . .
به حرص و حسادت مربوطه . . .
منم به آرتیستا یا به طور کلّی به آدمای معروف کم سن و سال حسودیم می شه . . .
مخصوصاً اونایی که سن شون دور و بر خودمه . . . مثلاً 20 تا 27 ساله ها . . .
اصولاً دوست ندارم به کار یا فنِّ شون علاقه ای نشون بدم . . .
ولی اگه بخوای مغزت عقب افتاده نشه مجبوری توی تمام زنده گیت در کنار آدمای بزرگ ، آدمای جوون رو هم دم بال کنی . . .
همین . (sm50)
یاران موافق ... (sm50)(sm172)
(sm50) (sm127) (sm50)
به عنوان نخست وزیر اعلام می کنم زین پس در این مکان به جای شبِ جمعه ، از شبِ یکشنبه استفاده می شود ...
(sm59)
برای چیزی داریم ارزش قائل نیستیم تا همین که از دست رفت به فکر می افتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)Sunday Was Gloomy
من که باتری نمی خرم واسه این گوشی چون ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاور بانک بگیرم بهتره
برای بعضی ها نسخه بی محلی تجویز کردم اتفاقا خوبم جواب داد کسی از دوستانی که اینجا هستند هم براش ارزش قائل نیستن تا الان دیدم
یک شنبه رو باید مدارا کرد ... (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا مثل خودمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا همه اینجورین ولی چاره ای نیست باید با شرایط کنار اومد
تحمل این هشتادیا واقعا سخته عقب موندن ازشون که دیگه غیر قابل تحمله
شیر دنبال بچه آهو بود ؛
آسیابِ زمانه هم چرخید ،
دوره کردند شیرِ زخمی را ،
بچه کفتارهای پی در پی ... (sm50)
متأسفم برای نسل خودمون سهی . . . چیزی به جز عقده و حسرت و خشونت نشدیم . . . (sm81)
حقِ من این نبود ...
(sm81)نقل قول:
می خوام مس کنم . . . (sm50)
جای شهدا و رفقا ی آزادی خالی . . . (sm50)
پاور بانک هم گرونه ... دو برابر پول باتری بخوای بدی هزینه داردنقل قول:
بِزَنم زیرِ بنگ و
چِت و پاره با آلبوم ساعت بیست و پنج شب اثرِ حضرت استاد رضا یزدانی درگیر بشیم ... (sm50)
خیلی طوفانیه دریا امشب
مگه موجا تورو با کی دیدن (sm74)
الکلی که عصری گرفتم بوی جدیدی می ده . . . (sm25)
باشد که ام شب ، شب آخر باشه . . . (sm50)
حیف حیف...
خواننده هایی مثل میثم ابراهیمی و طلیسچی تا قبل از دادن آلبوم مجاز کاراشون عالی بود.
Siberia 2018 ...
شدیدا پیشنهاد میشه ...
(sm50)
1958.02.11 Touch of Evil
Ready ...
منم نشستم ترانرو دیدم (sm120)
چه کوچه ای ،
چه ساعتی ... (sm50)
آهنگساز مجید انتظامی
Xavier Dolan
فیلم های این کارگردان هم توصیه می شود ...
نه نمیشه در نمیاد ،
یه جاش بدجور می زنه لنگ ... (sm172)
دیگه تمومه کارِ من ،
می زنم بیرون از خونه ،
حالا دیگه یه رهگذر ،
حالش بدِ ، شعر می خونه ... (sm172)
فیلمای 2018 که اومده ده تا یکی خوب نیست