(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کلا مدل افکارم سیوکسی نیست واسه همین کم پیش میاد (sm120) خیلی شده وسط شب تو خواب گریه کنم ولی جدول خیر (sm2)نقل قول:
من فكر كردم منظورت چيزه ديگه اي بود دوست دختر برات جور كنم
نه باو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه هنوزم نفهمیدی منظورمو بزار یه ماه دیگه رفتم خونه درست و حسابی نقل میگیریم توضیح میدم... با گوشی سخته (sm120)
نه باو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه هنوزم نفهمیدی منظورمو بزار یه ماه دیگه رفتم خونه درست و حسابی نقل میگیریم توضیح میدم... با گوشی سخته (sm120)
من همينجا از زندگي استعفا ميدم(sm2)
برو بده(sm2)نقل قول:
خدا بخیر بگذرونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم کریس(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]