اسطوره خلاقیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اسطوره خلاقیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از حماسه کالم داون چند چند بودیم که رائول قاط زد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جورجیو کیه لینی مدافع تیم ملی ایتالیا که در صحنه جنجالی سوارس در بازی ایتالیا - اروگوئه نقش اول را بر عهده داشت، در واکنش به عذرخواهی رسمی سوارس از او که امروز در توئیتر اتفاق افتاد نوشت : " لوئیس ؛ من همه چیز را فراموش کرده ام. امیدوارم که فیفا جریمه تو را کاهش دهد " لازم به ذکر است که سوارس بخاطر گاز گرفتن کیه لینی در بازی اروگوئه مقابل ایتالیا از سوی فیفا به 4 ماه محرومیت از هرگونه فعالیت فوتبالی محکوم شده است
(sm127)(sm19)نقل قول:
دقیق یادم نیست فک کنم 2-1 عقب بودیم یا 1-1 بود(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه نقل گرفت.نیما لذت این بازیا رو فقط کنسول دارا تجربه میکنن(sm81)
فراموش کرده؟؟؟ باید میگفت لوییس عزیز پای چپم تا زانو تو حلقت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پی اس بازی کردن رو کنسل کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از pes 6 و فیفا 2007 به بالا دیگه بازی نکردم(sm120)
دیگه سیستمم به اونا نمیخوره(sm120) لاشیا گرافیکشون خیلی بالاس
حس ارتقا هم نیست(sm120)