دهنت سرویس ریدم از خنده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو این کسخل رفیقم گفت بریم اینام اومدن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس ریدم از خنده (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو این کسخل رفیقم گفت بریم اینام اومدن (sm2)
(sm2)نقل قول:
سرت باد داره (sm120) یه چند سال دیگه میفهمی کسخل بودی (sm2)همین الان بپر سر کوچه پیتزا بگیر با نوشابه بزن حال کن بابا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی مامی قورمه سبزی درست کرده بود چرب و چیلی خوردم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگم براش بخون :
شب شده پر ستاره
چشمک بزن دوباره
بیا باهم برقصیم
دختر هیفده ساله
(sm120)
این تراک 2 آلبوم اقاقی چقدر قشنگه فک کنم پسرشه ! (sm128)
آهنگ جدید امین رستمی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی کافی شاپ هم میگم مسئولش آهنگ کافه های شلوغ رو بزاره (sm59)
آخ من دیوونه قرمه سبزی ام (sm120) اونم قرمه سبزی مامان پز پُر گوشت(sm120) البته ناگفته نماند خانم هم دستپختش عالیه ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلوت باشه بهتره (sm120)نقل قول:
فکر کنم همین باعث شد کله ام بو قورمه سبزی بگیره فکر کافی شاپ بزنه سرم (sm2)نقل قول: