رفیقم کافی شاپ داره آلبوم عصرها به یاد تو از کیان مقدم دادم بهش هر وقت میرفتم برام میذاشت
آلبوم کامران تفتی که اومد بردم دادم بهش الان دیگه فقط اینو میزاره
کلا وقتی میرم آهنگای خودم رو میزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
رفیقم کافی شاپ داره آلبوم عصرها به یاد تو از کیان مقدم دادم بهش هر وقت میرفتم برام میذاشت
آلبوم کامران تفتی که اومد بردم دادم بهش الان دیگه فقط اینو میزاره
کلا وقتی میرم آهنگای خودم رو میزاره
میترسم بعدش کات کنی و تا چند ماه اسپم ول بدی که آی 30 تومن دادم کافی شاپ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فانتزی بگم حال کنید (sm2)
مثلا رفتیم کافی شاپ من هین صحبت من نگاش می کنم بعد میگه واااای چرا اینجوری نگام می کنی ! بعد بگم خیلی دوستت دارم بعد یه لبخند بزنه سرشو بیار جلو چشما بسته لب تو لب بعدشم ... (sm2) آقا گلنار من کجاس ؟(sm2)
کباب سلطانی هم 30 تومن نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا همین طوره ....(sm51) پا گذاشتی رو نقطه حساس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعیتت خطریه (sm120)قبل رفتن حموم برو خودتو خالی کن بعد برو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من با توجه به سنی که داره ببرش اسباب بازی فروشی به سلیقه ی خودش براش یه خرس صولتی بخر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی دمت گرم ایول ! اصلا یادم نبود یه کادم هم بگیرم ! (sm118)نقل قول:
متاسفم برات من برم اسید بخورم (sm25)نقل قول: