[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریاله که بت گفتم اول فیلم بوده سودربرگ هم کارگردانش بعد تو تاینی داشتم کامنتا رو میخوندم نقش اول اون فیلمه فکرشو بکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدمش واسه منم عجیب بود ولی با مراجعه به ویکیپدیا اطمینان پیدا کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو از سال 2011 از دنیای پر رنج و زحمت پ...و...ر...ن کناره گیر کرده و چهار طرف معامله رو بوسه زده و شرت خود را آویزان کرده
ایشون هستن (sm2)
(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه باران عشق بازی داره میاد 60 (sm50)
از ساختن 11 یار اوشن رسیده به ساختن این - شریفی نیا شده واس خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرایط بحرانی شده (sm74) وضعیت قرمز (sm81)
(sm77)
من که نمیتونم قبول کنم یعنی ملت اینقد وحشی شدن به گوزن باردار سنگ بزنن ! تا با چشای خودم نبینم باورم نمیشه