The Notebook 2004
چه دارم عاشقانه ای اشکمو در اورد(sm81) بی نظیره این فیلم دیدنش توصیه میشه(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
The Notebook 2004
چه دارم عاشقانه ای اشکمو در اورد(sm81) بی نظیره این فیلم دیدنش توصیه میشه(sm50)
شهرزاد ارزش داره وقت بذاری ببینی ؟
زیاد مالی نیست سریال به خاطر محسن این همه گنده شده محسن نبود سریال هیچ پخی نبود به نظرم که نه وقت نداره وقتت رو بذار به یه چند تا سریال خارجی درست و حسابی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا سینمای ایران حرفی برای گفتن نداره من خیلی وقته دیگه فیلم ایرانی نمی بینم سینمای ایران باید در مقابل شاهکاری مثل اینترستالر زانو بزنه(sm50)
از کلیپاش حدس میزدم بدرد نخوره همش چس ناله بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا این رو دان کن ببین اگه فیلم تو سبک عشقولانه دوس داری این فیلم معرکه اس اشکت رو در میاره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
The Notebook 2004
بی شک یکی از بهترین فیلم های عاشقانه تاریخ هستش The Netbook
ریچل مک ادامز(sm74)
از فیلم عاشقانه بدم میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از فیلم سر در نمیارم ولی فیلمایی که یه ذره تخیل توش باشه دوس ندارم حقیقت گرا خوبه با فیلمنامه پیچیده مثل فرار از زندان
(sm50)
خووو هر کسی سلیقه ای داره حقیقت گرا خووو دوتا فیلم از نولان اینسپشن و اینترستالر ببین تا پشمات بریزه(sm59)نقل قول: