بسم الله... عاضاده هم پرتت کرد بیرون؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسم الله... عاضاده هم پرتت کرد بیرون؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنابر احتیاط احوط بده بهش... در شاد کردن دل مومن فضیلت بیشتر است (sm132)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا دیشب صابر عزیزم ایجنت زحمت کش ! لطف کرد پادرمیونی کرد (sm2) ولی با سکوت بسیار تلخی روبه رو شدم (sm50)(sm59) واسش گل آوردم میگه گلت زشته من گل رز دوست دارم حالا قراره امشب واسش گل رز بخرم (sm2) (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بغل من خودم آرومت میکنم (sm46)(sm172)نقل قول:
(sm74) (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن بابات سرویس ، عجب زهر چشمی میگیره (sm2)نقل قول:
کیانوش که اسم پسرونست (sm30)
نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)
نقل قول:
قال فقط قال نوید (sm70)
ﺷﺐ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﭼﯿﺴﺖ؟
.
.
.
.
.
.
ﺷﺒﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻬﻤﯿﺪﻥ ﻗﯿﻤﺖ ﮐﺘﺎﺏ، ﻧﺎﺷﺮ، ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ
ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻬﻤﺘﺮ ﺷﻤﺮﺩﻥ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺻﻔﺤﺎﺕ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪﻩ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 145 صفحه بخونم! (sm2)(sm27)
سلام پوریا جونم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش باووو همش شر و ور هستش فقط دیشب یه مقدار جذاب بود همونو بخون بسته (sm2)
خوبی تو داش؟
احوالت چطوره مرد؟