کرمانشاه؟
لقبت چیه؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
کرمانشاه؟
لقبت چیه؟(sm70)
منو با خودت ببر اي تو تكيه گاه من
خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن
منو با خودت ببر من حريص رفتنم
عاشق فتح افق دشمن برگشتنم
نه بابا (sm2)الان میلاد ردمو میگیره میگه فخر فروختی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به فخر داره؟ (sm30)
نگی خودم لقب میزارم روت (sm70)
بدو بخون میخوام اثار جرمو پاک کنم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست حرف بزن بفهمم خب (sm54)
گفتم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
من که نفهمیدم کجایی و لقبت چیه (sm98)
سجاد فلاندی دیگه(sm2)نقل قول: