هر موقع داربی رو بردین بیاین زر بزنین فعلن که سرورتون بالاتر از شماس.رو نیس که سنگ پای قزوین.
نمایش نسخه قابل چاپ
هر موقع داربی رو بردین بیاین زر بزنین فعلن که سرورتون بالاتر از شماس.رو نیس که سنگ پای قزوین.
این دومی حق لنگ بود خیلی واسش زحمت کشیدن تازه تو دربی هم چهار تا زدن (sm2)
شام غریبان است لنگی پریشان است (sm2)
دیگه توام نمک به زخمشون نپاش گناه دارن طفلیا(sm120) ایشالله در سالهای آینده جام میبرن البته شاید عمر ما کفاف نده ببینیم(sm2)
کیسه کشا جوری خوشحالی میکنن که انگار به پرسپولیس ٤ تا زدن
اخه ///// چرا از خودتون مایه نمیزارید
قهرمان هم لباسش آبیه هم اسمش استقلاله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس از نظر ما قهرمانه ، هم خوب بازی میکنه هم کیسه رو 4 تایی کرد ، ما فقط به دروازه بان باختیم ، دوم شدن با تفاضل اصلا بد نیست(sm10)
یه سری کیسه کشا هم کمتر از دیوار خوزستان بالا برن خا*یه مالی کنن (sm70)
فکر کنم باید قهرمانی لنگ رو چند دهه ی دیگه با تلویزیون ها سه بعدی و عینک مخصوص ببینیم (sm2)
به قول ممود: عزیزم آب رو بریز اونجایی که میسوزه(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه استقلال هر سال مدعیه ...شما الان بعد چند سال مدعی شدید عمو جون
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جایی که میسوزه رو آب بریز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی الان کریم نمیخونه (sm2)
جان من این حرفو خودت هم باور نداری اخه دومی کجای دنیا ارزش داره اینجا هم ارزش داشته باشه مسله کسیه که قهرمان میشه جام میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن لنگی ها هنوزم منتظرم تیم یحیی دو تا بزنه بازی رو مساوی کنه (sm2)
حالا خدا کنه اینا رفتن آسیا مثه دفه قبل آبروریزی نکنن عربا بزنن سوراخشون کنن(sm70)(sm70)(sm70)من نگران اینم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الان کجا بودی بالام جان ،اتفاقا شما ابو بریز اونجا که میسوزه صبا رو هم نتونستین ببرین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دم استقلال خوزستان گرم(sm120)
ی تیمم بود مدعی قهرمانی بود.. نزدیک بود چهارم بشه مثل سالای قبل دقیقا(sm2)
ممه از جا ممه ای در اومد ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامنتها چه حالی میدن(sm2)(sm2)(sm2)
الی بیا دو سه تا هم تو ول بده(sm120)
ولی انصافا قهرمانی نه حق استقلال تهران بود نه پیروزی
باید دست مریزاد گفت به تیم ویسی
واسه ما که عادی شده هر سال بالای جدول باشیم - سوزش مال تیمی که هر ده سالی یه بار میاد بالا الان اونوقت صد هزار تفر تو استادیوم منتظر باشن جشن قهرمانی بگیرن ولی در نهایت جشن دوم شدن میگیرن(sm2)نقل قول:
چرا از خودتون مایه نمیزارید یه روز به دست پای کچل منصوریان می افتین یه روز قلعه مرغی یه رو فروزان الانم میگین استقلال خوزستان هم پیرهنش ابیه هم اسمش استقلال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم به شخصه راضی بودم از تیم امسال ، همه جوره خوب بود ، فقط نقطه ریدمانش گلراش بودن که به تفاضل همونام باختیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو چقدر با ادب شدی (sm2)نقل قول:
استقلال که رید حرفی توش نیست ..من خودم دوس داشتم استقلال خوزستان قهرمان شه تا استقلال تهراننقل قول:
تبریک میگم امسال از جمع فانوس به دستان رهایی پیدا کردید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من نفهمیدم فاز فروزان چیه.. تیمش داره سقوط میکنه.. کاپیتان تیمم شده داره وقت تلف میکنه(sm2)
سنمون رفته بالا دیگه بالام جان (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد حسنی : پروفسور جام چی گرفتی بلند بگو زرشک
پروفسور : زرشک
آهان پس من سنم رفته بالا بی ادب شدم (sm2)نقل قول:
ولی خیلی خوبه.. هر سال تو کورس قهرمانی باشی ولی همیشه نه اول بشی نه دوم.. یوقتایی هم پنجم بشی(sm2)
(sm2)نقل قول:
سجاد کجایی کل کل کنی دهن کیسه کشای بی افتخارو سرویس کنی (sm2)
مگه غیر اینه >؟(sm2) خو مهم بود که استقلال قهرمان شه چه بهتر که یه ورژن شهرستانی استقلال که قشنگ بازی میکرد بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداراش الان دارن از دیوار ویسی بالا میرن ، یه روز علی منصور یه روز پرگیس یه روز ویسی فقط نمیدونم چرا از دست کل مرغی ارامش ندارن هیچوقت (sm2)نقل قول:
پارسال قضیه تراکتور پیش اومد این استقلالیا بعد باختشون به پرسپولیس از لونه موش در اومدن.. امسالم قهرمانی اس خوزستان... یکی نیست بگه خودتون چه گهی شدین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قول داده بود نزاره تیم بین سه تا مدعی چهارم شه.(sm2)
یه چیزی رو توجه کردین ؟ تنها طرفدارای لُنگ هستن که بعد قهرمان نشدن عین خیالشونم نیست (sm2) عادت کردن دیگه (sm2)