(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگشت شصت ندارم نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا معماری می خونی ؟
هاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
یکی لینک پولتیک دو قسمت اخر + امشب رو نداره ؟
پس فردا معماری کامپیوتر امتحان دارم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
سخترین درسی که میشه تو رشته ی کامپیوتر پیدا کرد اینه (sm81)
چیزی بگو بگذار تا همصحبتت باشم
لختی حریف لحظه های غربتت باشم
ای سهمت از بار امانت هر چه سنگین تر
بگذار تا من هم شریك قسمتت باشم
تاب آوری تا آسمان روی دوشت را
من هم ستونی در كنار قامتت باشم
از گوشه ای راهی نشان من بده ، بگذر
تا رخنه ای در قلعه بند فترتت باشم
سنگی شوم در بركه ی آرام اندوهت
یا شعله واری در خمود خلوتت باشم
زخم عمیق انزوایت دیر پاییده است
وقت است تا پایان فصل عزلتت باشم
صورتگر چشمان غمگین تو خواهم بود
بگذار همچون آینه در خدمتت باشم
در خوابی و هنگام را از دست خواهی داد
معشوق من ! بگذار زنگ ساعتت باشم
(sm81)
تو می تونی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آفتابه همراه خودت ببر سر جلسه (sm70)
فردا اندیشه اسلامی امتحان دارم هنوز نصفش رو هم نخوندم (sm59)
این ترم دیگه 100% مشروطم (sm59) دانشجویی که مشروط نشه دانشجو نیست (sm59)نقل قول:
من شانسی اینو پاس کردم (sm59)نقل قول:
ولی هوش مصنوعی مونده هنوز (sm81)
منم دارمش ولی شک ندارم که میوفتم (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بگو ازش چی فهمیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
یکی لینک پولتیک بده
(sm2) 2-3 بار بیشتر سر کلاس نرفتم همون بار اولم پاس کردم بهتره بگم پاس کرد (sm59)نقل قول:
یادم نیس چی بود فقط یادمه ادامه ی مدار منطقی بود (sm14)
بالاخره تمام (sm50)
منو دلتنگی.رفیقای مبهمی هستیم
پر از دردیم ولی انگار رفیقای بی غمی هستیم
شبو سر می کشیم از مستیِ رویای تابستون
به خنده می رسیم با هم.به این رویا.تو این زندون
ملودیی شد (sm50)
مخصوصا اینجاش (sm50)
رویای قسمت قسمت کردن موهات.توی وجودم می افتاد
رویای بوسیدن به بوسیدن.از کجا تا کجاهات به جونم می افتاد
قافیه واسه نمی اومد چی داریم (sm29)
از کجا تا کجاهات ... (sm50)
هر چی به " َد " ختم بشه می تونی بذاری خونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی خوند
که می اومد
که می خوند
چه می گوید
چه می گوزد (sm2)
(sm2)
که می اومد بهترین گزینست اونا نمیشه بهش نمیاد .. ببینم چور میشه (sm29)
(sm54)دمت گرم
چه ملودی خوری شد :| (sm59)
تو نبودی اتاقم زمستون بود.برف بودو برف که میومد
یخ می زدم . می لرزیدم. برف بند نمی اومد .که. نمیومد
رویس هم فک کنم جام جهانی نمیرسه
ریبری هم که نمیرسه
فالکائو هم همینجور
هاشمم نرسه دیگه جامی بدون ستاره در پیش خواهیم داشت (sm2)
(sm2)کلا جام جهانیه و هاشم دیگه
این الان شعره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانست عزیزم (sm70) روی ملودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعیت هاشم و کریس مبهم ه که میرسن یا نمیرسن (sm2)نقل قول:
ممر حروف اضافه خیلی زیاده
ترانه ت یه جورایی حروف اضافه س که بهش یه سری کلمه چسبیده (sm14)
(sm29)کلا ترانه های منو باید روی ملودی تراز کرد.. همینجوری میخونی یه جوریه
به پول برسم ایده هامو میدم شاعر بنویسه
ایده هات با حاله ولی شعرت تخمی ه (sm70)نقل قول:
اینجور کارا که رو ملودیه رو ننویسی اینجا بهتره البته هر جور راحتی (sm98)
ممر شکست عشقی بخوری کارات با احساس میشه (sm14)
یه کمم رو وزن کار کنی دیگه تمومه (sm59)
کلا استعدادم تو شعر رو نثرو فضاسازیه مثل حمید پناهینقل قول:
چون کلا از قاعده ی شعر هیچی نمیدونم عجیب میشه اما رو ملودی خلاصه میشینه و فضای فکری رو به وجود میاره (sm70)
(sm54)دیگه شکست عشقی نیست جدایی رسمی میشه (sm2)نقل قول:
(sm70)مثلا این بیت
من که بارونو دوس دارم. تو که بارونو دوس داری
ما زیر بارون با هم-خاطرات خوب داریم
همینجوری میخونی فوش میدی(sm54) ولی ملودی اینو که بشنوی فکر می کنی چه شعریه (sm70)
چسب تقطیری (sm50)
(sm2)رقصٍ عکس یره چسب تقطیری عوض شد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2) چه شبی بود اون شب (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول: