قهوه قجری
خواب
داغون میکنند ادمو
نمایش نسخه قابل چاپ
قهوه قجری
خواب
داغون میکنند ادمو
(sm81)
شعر خواب خیلی خوب وبد
عجب شبي ِ امشب (sm74)
طاقت نیاوردم دانیدم و گوشیدم، آخ لحن (sm81)
چقدر وقت دیگه؟ (sm74)
شده مثل شب ژاکت عجب شبی بود و عجب شبیه تازه امشب تنها نیستم یه عشق 6 ساله باهامه
امیر میشه یه تایمی بگی؟
من خونه نیستم آخه
لبخند زدو دستامو گرفت اما توی خواب
فردا نشده بیدار شدم بیدارو خراب
عکسش روی میز باز از توی قاب بیرون اومدو
دستامو گرفت باهم دوباره رفتیم توی قاب
ترسیدم اگه بیدار بشم خوابم بپره
گفتم نکنه اصلاروی میز خوابم نبره
تنها روی تخت تنها توی خواب با اون تو یه قاب
چشماشو که بست قاب از روی میز افتادو شکست
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه
تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه
(sm50) حا کردم باهاش
بقیه هم اومد
حالا یه نفر خواب منو تعبیر کنه
تا ساعت بی خوابی من تغییر کنه
(sm77)
واخ واخ چه ترکی (sm50)
فضا سازی این ترک تو حلق کل موسیقی پاپ
بقیه هم بدین سایتو ببندیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 12.4 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 9.9 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 10 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 13.1 MB Oct-08-14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا آلبوم نصف شب اومد؟ ---
دو تا دستام دو تا چاقوی بی دسته (sm77)
(sm118)
جز باحاله(sm118)
تنظیم خواب
ترک پارو
(sm50)
پارو(sm88)
پارو (sm81)
پارو(sm50)معرکه س
پارو بینظیره(sm50)
امیر یوسف دانلود نمیشه
شد
ممنون (sm10)
(sm25)
گلاب (sm50)خیلی خوب ه آلبوم
فكر كنم خوب ريپ نشده
نه ؟
ترک پارو (sm50)
(sm74)(sm175)(sm81)
یه خونه کوچیک (sm50)
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ساعتی که بچه های باران شوخی نمیکنن (sm81)
پارو (sm50)
یا خدا
خواب
حسین صفا
خواب (sm25)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین اشک سر پارو درومد(sm81)
چرا غارو خاموش کن هوا هوای درده
البوم عالیه(sm50)