چیپ میزد بیرون یا مستقیم میکوبید تو صورت دروازه بان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چیپ میزد بیرون یا مستقیم میکوبید تو صورت دروازه بان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهان کران به کران قرمز (sm118)(sm50)
ولی خداییش این منشا فقط به درد همین صحنه ها میخورهنقل قول:
تیم عقب بازی کنه.. بندازن این فرار کنه.. به خاطر همین تو پرسپولیس ریده.. چون تیم همش جلو بازی میکنه(sm120)
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90 درصد گلاش توی پیکان همین شکلی بود(sm120)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور بعد کیا محرومن (sm120)
رفتم واسه تعویض ویندوز اگه درست نشد ارزو میکنم به جر امیر و اون دوستمون که کمک کرد سیستم شما هم به همین ویروس دچار شه (sm10) خصوصا لیورپولی های انجمن
به ما رحم کن بلد نیستیم ویندوز عوض کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمال ...انصارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز امیر و اون دوستمون که کمک کرد و میلانی های انجمن (sm10)
(sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستاگرام بالا میاد تو مرورگر براتون؟
تا چند ساعت پیش باز میشدا
باز چه گندی زدن توش
نقل قول:
شی شی شده !?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[Forwarded from Labyrinth]
گناه من چیست
اگر سگی را که سالها پیش
همسایهام
دو ساعت پیشم به امانت گذاشت
فراموش نکردهام؟
گناه من چیست
اگر دوست افسردهام
که هرشب
کنار خیابان
بالا میآورْد و من به او میخندیدم
طوری مرد
که یک عاشق بعد از خداحافظی میمیرد؟
و تو که حواست هنوز بهجاست
غمگین بودی از اینکه سیگار میکشیدم
در شلوغیِ خانه اما
نگران میدویدی بهسمت آن پاکت لعنتی
که مبادا
سیگار بچّهات
زیر دست و پا له شود
گناه من چیست
جز اینکه از تُنگی غمگین
پریدم بیرون و فرزندت شدم
و بوسههایی را که یادم داده بودی
مثل پولِ توجیبی
در راه مدرسه گم کردم
و هنوز
دختری را تعقیب میکنم
که با روپوش سرمهای
و دندانهای سفید
نمیخندید
تا من پیر شوم
و هرشب کنار همهچیز دنیا بالا بیاورم
از دوستهای واقعی بترسم
از همسایههای واقعی بترسم
از سگهای واقعی بترسم
و حساسیت به کلمهی فِراق
رنجم بدهد؟
تو که جای تمام قرصها را میدانی و
وقتی میخندی
بیشتر شکل خودت میشوی
و اعتقادت به دریا
ماهیها را
برای روضه دور هم جمع میکند
چرا یادت نبود که وقتی مرا حامله بودی
کمتر گریه کنی
تا من امروز
به این حافظهی بلندمدّت
مبتلا نباشم
#حسین_صفا #نرگس
#شعر_معاصر #نشر_نیماژ
@Labyrinth_mag
مبتلا نباشم .. (sm50)
(sm50)
(sm172)
10 Kamikaze
... (sm81)
اره درست شد(sm120)
خسته شدم ... (sm172)نقل قول:
عیسای دستهای مبارک بزن مرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا مرده ای به زنده شدن مفتخر شود(sm50)
احساس آزادی می کنم ،نقل قول:
در انتخاب رنج ... (sm172)
به من بچسب همین الان
و رنج جاودانه خواهد بود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به آبی ها دل خواهم بست ،نقل قول:
نه به دریاپریانی که سر از آب به درمی آرند
و در آن تابش تنهایی ماهی گیران ،
می فشانند فسون از سر گیسوهاشان ... (sm172)
(sm50)جز آخوری و طنابی
شب است مرد حسابی..(sm50)
(sm120)باز چی شده
کاری به این خروسی پَر {فردوسی پور} ندارم ولی واقعا این علی کریمی هم جو گیر بودنش رو بد نشون میده اوسکول برو بشین تیم حریف رو آنالیز کن که 4تایی نشی دوباره ..
ددم وای
لیگ قهرمانان اروپا لیورپول - پاری سن ژرمن ساعت: 23:30 زنده از شبکه ورزش
علی کریمی عالیه حرف نباشه ..
کسی نگفت علی کریمی بده که فقط یه خورده جوگیره و میخواد تیتر اول خبرگزاری ها و روزنامه ها باشه و یه خورده عقده داره البته درسته بازیکن خوبی بوده ولی این دلیلی نداره هر وقت هر چی خواست بگه ..
اتفاقا چون بازیکن خوبی بوده هرشی میتونه بگه ..
علی کریمی بیان خوبی نداره ولی معمولا حرفاش درسته البته دیشب دیدم نود و فردوسی پور ننداخت گردن رشتیا انصافا
کلا میگفت 50 50 مقصرن درستم میگفت
عجیب متنفرن از هم این مردم رشت و انزلی میدون جنگ بود لامصب نه زمین فوتبال
دیجی استایل ریده دیگه نمیشه ازش خرید کرد
نگران نباش حسن گفته حبابه میاد پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]