بعد میره تو بایوس میذاره رو uefi میبینه عععع چرا ویندوز بالا نمیاد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد میره تو بایوس میذاره رو uefi میبینه عععع چرا ویندوز بالا نمیاد ..
اون برای gptهستش چه ربطی داره مگه من دفه قبل uefiنصب کردم هارد فرمت کردم نادوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوس بت گفتم میخوای نصب کنی بم بوگو بت بگم ..
ایران رید
سینجول خیلی دیوسی بخدا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]هميشه حسم به اين مرد متفاوت بوده و هست خوش سليقه ترين افكار و ايده هاي موسيقي رو هميشه تو ذهنيتش پيدا ميكنم كسي كه از روزاي اول كارم هميشه بدون ذره اي انتظار هر چي كه داشت رو ازم دريغ نكرد و هنوز هم همونه همون ادم ناب قديمي ، مثل برادرِ نداشتم دوست دارم مرسي كه ديشب اومدي و يه شب بينظير رو باهم ساختيم دادا بهروز ، تازه كنار دستشم يكي از اون خواننده هايي كه شايد به تعداد انگشتاي دستم نظيرش رو نديدم نشسته كه كارا و سوپرايزهاي جالبي داريم براتون رفقا ... به همراه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ديشب كه جاي همه خالي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میخوای حالت uefi نصب کنی یا نه !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه باز توره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها این الان دنیای هنره .. :l