اولی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
اولی ...
sam
آفرین به ممر چی زده - Simin Behbahani - Yek Metr o Haftad Sadom
حیف از این طراحی سایت که بالاش روزشمار مقوا رو زده (sm98)
پس احتمالا همون اولیه رو بگیرم (sm50)
(sm2)از من یاد بیگیر 99 تومن
تونل کندوان ،
نگاه توئه ... (sm88)
(sm27)
تا قبل از رفتنم هم اینو بگم
تو گریه میکنی سدهارو پر کنی
لبخند میزنی منو ترور کنی ... (sm1)
(sm81)اونو لولو خورد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خبلی مفت بود (sm74)
مغزشو خوردی ..
مگه کله پاچه ست (sm2)
مال منم بخو الان تو اوجه ..
سر صب راست کردی رو ما (sm2)(sm30)
سریالا بعد 7 میاد نمیشه دان کرد فوکیدمش ..
(sm127) اینو میخواد برام بگیره دمش گرم (sm74) امیرم لطف کرد صد تومن پول داد بهم (sm127)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم هارد 2 ترا میخوام بگیرم اون اکسترنال که امیر گفت (sm51)
من باشم میرم 240 گیگ میگیرم با همین قیمتا به صرفه تره ..
لینک بده ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموجوده
به فوکم ..
بخر بره ..
این تکنولوژیش از 750 هم بالاتره تو شن جا ..
جدیده بگیر حال کن باش ..
(sm27)
خوشم نمیاد ازش (sm2)
ولی قیمت و سرعت و ایناش خوبه .
ای کاش مشکی بود
کجای قیمتش خوبه همه اینجوریننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
نقطه پستی : شهر مشهد منطقه پستی مرکز مبادله مرکزی مشهد
رویداد : مرسوله جهت تحویل به گیرنده دریافت شده است.
نه نسبت به سامسونگ منظورم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم دوباره چی خریدی ؟ (sm2)نقل قول:
(sm120) ایفون 7نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ؟ (sm81)(sm74)نقل قول:
(sm120) شوخیدمنقل قول:
نه باو مبارکت باشه من میخوام هارد بخرم همون هاردم بتونم خودش کلیه .. (sm51)نقل قول:
(sm70)دارم میگم شوخی کردم من بمیرم پول به اپل سامسونگ هواوی نمیدمنقل قول:
پس چی گرفتی ؟ (sm2)