(sm2)این بدبخت که اصن نیس مگر اینه پشت پرده بهت رکب زده باشه نمیدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)این بدبخت که اصن نیس مگر اینه پشت پرده بهت رکب زده باشه نمیدونم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)اشترم
در یک جمله خلاصه و واضح بگو تحت چه جرمی توسط من مورد فشار قرار گرفتی که اینجور منو از خودت میرونی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اون روزا از یادم نرفته جیگر (sm127) تا عمر دارم یادم میمونه چطور تحقیرم کردی قربونت برم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رفتن ، کسی دور و برم نیست (sm172)
چنین بی کس شدن در باورم نیست(sm50)
جونی جونم یار جونم بیا دردت به جونم (sm50)(sm81)
طوری نشود که عن قضیه دربیاید و من ا... توفیق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حسابی صبح افتابی کجا بود اینجا سیل اومده الان روی یه تیکه چوب پنبه نشستم دارم پست میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محکم بزن بر سر و سینه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک خسیس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط نکن.. تو هیچ جا نمیری همینجا ور دل خودمونی(sm2)