یه تی شرت با چاپ 85085 و یه سورپرایز دیگه که هر کی برنده شد میگم بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه تی شرت با چاپ 85085 و یه سورپرایز دیگه که هر کی برنده شد میگم بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم رفتم درست کنم دیدم نه نون داریم نه پنیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه برنده نشم عند نامردیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون فقط امشب میتونم بیام سایت و از فردا معلوم نیست دیگه کی بتونم بیام(sm2)
خدایا من این فرصتو چرا باید از دست بدم؟؟
سورپرایزش چیه ؟؟ شیطون؟؟
اون یکی گولش هست نزنید وگرنه میخورید(sm2)نقل قول:
چشم و ابروت یه جوری مشکیه که
انا لله و انا الیه راجعون،
عزیزم.
فعلا که از 85085 رد شده
شده 85096 ریده شد به همه چیز
ایولنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صابر خیلی تلاش کرده که ملت گولشو بخورن ولی هیچکی تا به حال گول صابر رو نخورده
راست گفته خداییش (sm120) (sm25)نقل قول:
(sm50)
دختره رفته **** مارکت گفته :آقا ببخشیدتن ماهی مرغ دارین ؟ :|شنیده ها حکایت از آن دارد که3 نفر از خریداران ری… تو شلوارشون از خنده !فروشنده هم رفته تو یخچال نشسته در یخچالو باز میکنی جیغ میزنه…