خب اول ی تراک بگیر ببین کیفیت چطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اول ی تراک بگیر ببین کیفیت چطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ فرقی بین 128 با 320 تو آلبوم خواننده های داخل ایران نیست اگر هم باشه چیزی زیادی دستگیرت نمیشه
بیخیال ارزش نداره واسش پول خرج کنم 192 دارم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همین که استاد فرمودندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط آهنگای یزدانی ارزش دانلود با کیفیت 320 داره و بس (sm59)
اونارو باید wav و flac گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا یخبندون های چشمات و گرامافون و حیف (sm50)
برو ای زاهد خودبین که به چشم من و تو
راز این پرده نهان است و نهان خواهد بود ... (sm50)
من که همش رو اورجینال دارم - سی دی رو میزارم گوش میدمنقل قول:
تو سیستم هم 128 دارم که گوش نمیدم
ولی من آلبوم های چاوشی رو flac ریپ زدمنقل قول:
واسه چاوشی هم همین برنامه است سی دی اورجینال رو گوش میدمنقل قول:
تو سیستم 128 دارم