(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش زیاده ولی هر آهنگی 40 یا 50 مگ
عجب کسخلی هستی تو (sm2)خو دیوث ریپ کن با کیفیت بالا که دیگه مجبور نشی سیدی رو بندازی بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست سینجول رو از پشت بستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا که مرهم فریاد بود ...
Gelayeh#
dariush#
(sm2)
18.04.2016
Enrique#
New_Track#
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه مگ به مگ هارد لپتاپ برنامه ریزی دارم - تنها آلبومی که با کیفیت Wav دارم آلبوم درخیال شجریان تشریف داره - بعد یه سیستم خریدم 1 میلیون و 200 هزارتومن باید ازش یه استفاده ای کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه کاری نداره ! یه هارد اکسترنال 2 ترابایت بگیر کارت حل میشه بعدشم حالا نمیخواد Wav کپی کنی تو سیستم همون 320 هم خوبهنقل قول:
اینم از تراکتور همه چی به نفع پرسپولیس و استقلال