حالا مخاطب هر کی بود : الهی آمین ( فقط به خاطر اینکه دعایت دعایی دعا بود )
انشالله خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر کند در این ماه عزیز ربیع الاول ِ الموالید ِ الخاتم ِ الانبیا محمدددد الهم صل علی محمد و آل محمد
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا مخاطب هر کی بود : الهی آمین ( فقط به خاطر اینکه دعایت دعایی دعا بود )
انشالله خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر کند در این ماه عزیز ربیع الاول ِ الموالید ِ الخاتم ِ الانبیا محمدددد الهم صل علی محمد و آل محمد
(sm50)
(sm2)نه بابا اینجوریام نیست .. فعلا که 1 ترا هارد داشتم به همراه اطلاعات مهم به خاطره ها پیوست (sm50)(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اونم رایت میشه فک کنم مرسی .. (sm174)
اسی اون روز نقل گرفتی ازم فک نمیکردم خودت باشی .. (sm59)
خوبی ؟ (sm70)با یوزر اصلیت بیا (sm51)
هارد نامرده..... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش مى کنم داداش(sm127)
(sm50)
(sm19)دوسش میدارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این میمون خیه چقد زر زده این هفته
10نکته درباره سخنان تازه آیت الله موحدی کرمانی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مطمئنی خودممممم ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر خدا مگه مشکلات میزاره (sm120) یوزر اصلیم به دلیل تبلیغ سایتهای دیگر غیر فعال گردیده توسط مدیریت (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم اینو نگه میدارم به پسرم نشون میدم (sm2)به خدا خیلی باحاله اصل خندس به قرآن (sm2)
زیر بار با تو بودن یه ستون نیمه جونم
این که اسمش زندگی نیست جون به لبهام می رسونم
هیچی جز شعر شکستن قصه ی فردای من نیست
این ترانه ی زواله این صدا صدای من نیست
ببین که خستم
تنها غروره عصای دستم
(sm50)
آرامت بگیره خو ببین کاری نمیکنی اینم بن بشه (sm39) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی بهتر از این نمیشه زندگی زندگییییییییییییییینقل قول:
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
عشق من از راه اومده
خورشید روبرومه تاریکی تمومه
امروز اومد از راه اونی که آرزومه
آفتاب میدرخشه رو پستون بنفشه (sm25) (sm2)
شوق دیدن تو زندگی می بخشه
زندگی می بخشهههههههههه
جان خودم دیوانه شدم (sm2) پسرم داره یه سالش میشه ولی عقل من هنوز سر جاش نمیومده (sm2)نقل قول:
نتیجه : ازدواج نکنید آقا (sm2)نکن آقا نکن مثه من میشی دیوانه (sm2)
من اصلا بیخیال م ازدواج هم نمیکنم راحت (sm51)
عالیه بهترین کار دنیا اینه مجرد باشی(sm2)
الان من به خاطر اینکه خرج زن و بچه در بیارم از صبح ساعت 7 صبح میرم سر کار تا 11 شب (sm2)جنازه ای متحرک و البته دیوانه (sm2)
(sm1)
از عذاب با تو بودن در سکوت خود خرابم
نه صبورم و نه عاشق من تجسم عذابم
تو سراپا بی خیالی من همه تحمل درد!!
تو نفهمیدی چه دردی زانوی خستمو تا کرد ..
(sm50)
این ترانه رو برای من خونده دقیقا در وصف حال منه (sm81)
بهتره بدونی همه چی هم کار نمیشه (sm98) 7 تا 11 چه خبره .. مگه تا وقت اداری نیست ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138) به زندگی و تفریح تم برس .. وقت آزادم به خودت بده (sm120)
تو به قول خودت جمعه ها هم میری تو روزای عادی هم تا 11 شب والا من اینجوری دیگه ندیدم (sm179)
ای بابا ما گیرکردیم تو بدبختی ول کن هم نیست (sm3) وقت ادارای بره توش رنگی در بیاد (sm25)(sm2)نقل قول:
زندگی ینی همین باید جان دهی در راه رفاه حال خانه و خانواده (sm2)
مسئولیت که بهت میدن جمعه شنبه نمیشناسه منم سگ میشه در مواقع کاری (sm120)نقل قول:
ای بابا تو هم همش از درد مرد مینالی که (sm25) حال کن بابا پاشو برو بیرون یه زیبای روی را شکار کن ببر کافی شاپ لاس خشکه بزن (sm2) اونجا که من یکی از اس ترین کیس های دوران جهالیتمو دیدم خودتو گفتی کم نیست اونجا (sm120) به جا خودم چشم تو چشم بشو شهلا رو که تهه چشم زیبا روی حس کنی غم دنیا فراموشت میشه میگی خدا شکر سالمم چش شهلا رو میبینم(sm2)نقل قول:
من برم پی بدبختی
وقتی که خودت آسایش و امنیت نداشته باشی که دیگه فایده ای نداره .. باید خودتم تو رفاه باشینقل قول:
من که چیزی نمیدونم دقیق ولی تو یه سال هر روز تا شب بری همش کار کنی که دیگه چیزی ازت نمیمونه .. اصلا مگه میشه ؟ روز تعطیلم هست واسه استراحت خودت حالا شاید کم باشه ولی باید باشه نمیشه که نباشه
که چی بشه ؟ دل خوش میخواد .. پول میخواد .نقل قول:
ماشین میخواد که من ندارم اگه داشته بودمم دیگه حوصله این کارا رو ندارم همون 2 نفر تو زندگیم بوده وابستگی و عذابش فقط برام مونده واسه 7 پشتم بسه .
در حسرت دیدار تو آواره ترینم
هرچند که تا منزل تو فاصله ای نیست
(sm88)
علی زند وکیلی خواننده سنتوری 2 شده ..
نقل قول:
خا..
آهنگ معمولیه ..
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی rectify رو دیدی حال نداد .. (sm74)
این دختره تو بنشی دیدی رف تو westworld ..
فوکم دهنشون (sm2)
یکی دیگه شونم رف تو گاتهام همون زن اول و آخر سریال .. :l
جالب بود
دیوس من با کی ام ..
(sm30)90% بخاطر اسکارلت جانسون تریلرو دیدن اون 10% هم بخاطر اسکارلت جانسون دیدن فقط اسمشو نمیدونستن
فیلم های اسکارلتو نباید دید باید لیسید (:(sm2)
ژوووون ..
(sm30)دوستان گلم،این اسکارلت همچین مالیم نیس
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بازیگر فقط رابعه اسکویی :)))))))