به تخمم که حل نمیشه (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به تخمم که حل نمیشه (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی یه جاهایی رو مجبورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها چیه موری ! (sm51) خوشی ؟! (sm2)سلامتی ؟! بچه هات خوبن ؟! (sm2)
عشقم جوابمو نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربطی نداره عشق من کیه
دو سه هفته ی اخیر joy فقط اومد اونم درامهنقل قول:
the five way اکشن
Krampus ترسناک فانتزی
Ride Along 2 کمدی
Hush ترسناک
راستی خل وضع آواتار من عکس خودم نیس که این عکس دنیل دی لوییس بازیگره
الان من حرفی از نیمه گمشده ات زدم ؟! عشقم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Jot رو که خیلی وقت پیش دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی رو هم دیدم
برم بقیه رو بگیرم ببین چجوریه بتمن رو بگیرم
مگه من گفتم عکس خودته ! قبلا عکستو دیدم چند تا ازش ....
کاری ندارم کیه ولی خیلی خوشتیپه !
بتمن کیفیت پردس کسخل (sm59)نقل قول: