فرق نداره خوب و بد باید با هم بسوزن تا خودش تنبل نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرق نداره خوب و بد باید با هم بسوزن تا خودش تنبل نشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سورپرایز شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه اول به روز شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا ارین باز شخصیت مستر هایدش داره خودشو نمایان میکنه(sm2)
دکتر جکیل داره میره(sm120)
بعد مدت ها هم شعر خوب بود هم اجرای خودش مثل قدیم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید لذت بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از فقط با تو خوشم اومد..مخصوصا شروع اهنگش اصن انرژی بود ولی بعدا متوجه شدم تاریخ مصرفش کم بود(sm120)
عاشق اکتاییم که تو ویدیو میزنه
هنوزم حرف اولو میزنه
افتخار میکنم هنوز طرفدارشم(sm127)
به خودم گفتی یه روز (sm127)(sm127)
برین حالشو ببرین شلوغ نکنین(sm2)
خب دیگه دیدی مشکل داشتنقل قول:
فقط امیدوارم البوم قوی باشه
چون البوم طرفدار ترک های انتخاب حالم عوض میشه طرفدار زود تموم میشه و اسمم داره یادم میره خیلی خوب بودن