(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبکیه . . .
تحریفِ تاریخه . . .
با تحریف کردن تاریخ معاصر از مصدّق بگیر تا زمان پهلوی یِ اوّل به شعور مخاطب توهین کردن . . .
شهاب حسینی هم پولش رو گرفته و بازی کرده . . .
بعدش هم هر چی جایزه برده رو تقدیم به مدافعان حرم سرا و عمام مکان (عج) کرده . . .
امثال حسن فتحی ، حتّی نزدیک بزرگ علوی هم نمی تونن بشن . . .
مجوز رو دیگه انقدر به سریال های داخلی میدن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشم هم صحبت با یه مشت ذهنای عقیم . . . (sm50)
(sm74) (sm127) (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمهایش بزرگ علوی رو هنوز نخوندی . . . (sm50)
آره فرهاد جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما دعا میکنم (sm10) انشاالله که نصیب شماها هم بشه (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری صادق (sm19) دلم برات تنگ شده (sm128)
نه متاسفانه
سوته دلی نمونده غیر از خود من (sm50)
من هنوز خواب می بینم که دوره دوره ی وفاست (sm74)
دارم میخونم خیلی طولانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
250 صفحه ست . . .
اگه 230 صفحه ای گیرت اومد بخوون . . .
107 صفحه ای رو نخوونی بهتره . . .
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
ماهی سیاه کوچولو (sm172)
من خرابه حالم
بهت خبر می دم حل شد . . . (sm50)
فشار نو فشار جدید . . . (sm74)
چه فلویی داره آهنگ " قلّه " از عرفان . . . (sm228)
یکی بگه امیر آقا با ما آشتی کنه(sm25)
امیر داره ی خواب خوب میبینه(sm2)
یارب روا مدار که گدا معتبر شود :))
(sm172)
من تو عمق شبم
یاد روزام . . . (sm50)
با آرزوی رهایی از آرزو ها . . . (sm50)
امان از زن سی دی فروش تو خیابون
جای دنی خالی
امان از کاسبای بی ناموس . . . (sm50)
امان از فصل سرد نا امیدی . . . (sm27)
(sm50)
(sm2)(sm90)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا... کی بر میگردی هنوزم مشهدی ؟
لب های بزرگ چشم های درشت دوس داری نه !!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*** بزرگ بیشتر دوس دارم (sm2)
خودتون حدس بزنید حوصله ی ادیت ندارم(sm59)
ظهری از عابر بانک پنج هزار شارژ مستقیم زدم واسه همراهم
هنوزم نیومده (sm138)
یحتمل تاخیری زده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات علی خوبی؟(sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور(sm128)
دانشگاه تموم نشد؟(sm120)
عابر بانک موسسه بود اشتبا کردم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ خوب از خواننده های قدیمی معرفی کنید گوش کنم..(sm172)(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]