پاک کردم .....(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگسازیش کار خودت بوده ؟ گیتار الکتریک استفاده نداری ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پاک کردم .....(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگسازیش کار خودت بوده ؟ گیتار الکتریک استفاده نداری ؟
بابا اهنگسازی چیه کاوره ! کاور کردم .. مگه نمیشناسی اهنگارونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ شمرین ، اهنگای چاوشی ، فریدون اسرایی و سیروس نمیدونم چی چیه (sm120)
از باغ جاوید تنت بهار درد می آید... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروین منظورته ! آخه فعلا یکیشو گوش کردم آشنا نیومد برامنقل قول:
خب پس کاورم باز خوبه ! یه دهن فارسی هم بخون ! (sm51)
شروین چیه (sm2)shamrain (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه ش فارسی
شمرین کیه دیگه باو ! (sm2)نقل قول:
اهنگ مادر چاوشی رو که خوندم رو گوش کن (sm120)خود محسن هم گوشیده (sm120)
بیخیال همون عمو شروین صداش کن (sm2)نقل قول:
ماه پیشونی رو گوش میدم (sm50)
تو که چاوشی رو گذاشتی تو جیب چپت باو! (sm2)(sm51)