(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک پایین بود ،
چراغ خونه خاموش ...
واسه این شرقی تن داده به باد...(sm50)
(sm172)
(sm27)
(sm50)
فتوای تاک چیست ... ؟
احساس آزادی می کنم ،
در انتخاب رنج ... (sm50)
(sm50)
سلام مجتبینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک این ویدئو رو میخوام کامل
سلام هادی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته: این پیج دیگه وجود نداره..(sm148)
چرا شبا سرعت اپلود بوی ضعیف میشه خیلی هم
اونکه یه وقتی تنها کسم بود
تنها پناهه دله بی کسم بود
تنهام گذاشتو ، رفت از کنارم
از درد دوریش ، من بی قرارم
خیال میکردم پیشم میمونه ، ترانه ی عشق واسم میخونه
خیال میکردم ، یه همزبونه
نمیدونستم نامهربونه
با اینکه رفته اما هنوزم ، از داغ عشقش دارم میسوزم
فکر و خیالش همش باهامه ، هر جا که میرم جلو چشامه
دلم میخواد تا دووم بیارم ، رو درد دوریش مرهم بزارم
اما نمیشه راهی ندارم ، نمیتونم من طاقت بیارم
(sm127)
- (sm50)
(sm172)
نه هست ولی قفل کرده صفحه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا برای من اینو نشون میده:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی میتونه این عکسو سایز بزرگ پیدا کنه ؟
(sm29) چیه هی شات میزاری
این اهنگ عالیه بوی خوب گندم .تبدیل از ریل زدم بزودی میذارم تو یک تایپک
(sm50)
نقل قول:
اره چند در چند میخوای ؟
الان سایز این عکس 513x735 هست
(sm50)
هر چی بالاتر بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد روزایی که کوچه زیر سایه ی تنم بود . . . (sm50)
مهربون درخت عاشق مست عطر نفسم بود . . . (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خسته نباشی منم می تونستم بزرگش کنم (sm2)(sm2)
سلامت باشی(sm2)نقل قول:
خب این الان کیفیتش خوبه وقتی بزرگ که میکنی شفافیت عکس پایین میاد اما من با همون کیفیت درستش کردم بدون افت کیفیت
اره بدون افت کیفیت نگاش کن ببین چی شده بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کسی نباشه بر نامه ی گل ها رو گوش نکرده باشه . . . (sm50)
ام پی تری 40 کیلو بایت . . . (sm81)
تف به این حکومت شیری که 90 در 100 هنر رو از بین برد . . . (sm172)
تف...
اون پنج هزار شارژی که دیروز زدم خودکار رفته واسه بسته ی اینترنت