(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)
البته عشق رو فرستاد به قیمت کشتن خودش چون اونجا مثلا شب میرفت زیر آبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق هم به ناچار برگشت خون کسی نیفته گردنش(sm2)
کلا البومش خوب بود ولی من خودم حالم عوض میشه و چه خوابایی برات دیدم رو از همه بیشتر دوست داشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شادمهر کم فیلم گرفته بود اوجش 1:50 دقیقه اس.
تو رسیدی اکثرش تمام قد بود و فیگور می گرفت. گیتار می زد (sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره منتظر بود پسره لخت شه بعد قفلو باز کنه
شادمهر یه خاصیتی برا من داشته حداقلنقل قول:
هر چی از انتشار آهنگش میگذره و بیات تر میشه
و بیشتر گوش میدم بیشتر لذت میبرم از آهنگ و ریزه کاری هاش
توصیه میشه با هدفون گوش بدید (sm118)
من تو تنظیم های خودش بعد 10 سال چیزایی تازه کشف میکنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برای کدوم آهنگه بنظرتون؟!؟! فک میکردم تجربه کن باشه (sm128)
اون روز داشتم دنیا مهستی گوش میدادم کف کردم از تنظیم و ملودینقل قول:
نابود میکنه (sm1)
پارسا اون آلبوم اصلا عجیبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک تک ترک ها فوق العاده چقد ریزه کاری داره
زندگی رو پلی کن میکس ویالون و کیبورد با هم چقد قشنگ انجام شده