عکس نیومد ولی من پاکِ پاکم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس نیومد ولی من پاکِ پاکم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو پی اس هم داشت ولی نمیشد بری تو بازی ادامه بازی رو انجام بدی فک کنم مستر 13 داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فیفا هم خودمو میساختم با اسم شماره پیراهن 10 میزاشتم خط حمله رئال مادرید زوج رائول هر چی منتظر بودم گزارشگر دیوث اسممو بگه نمیگفت تا توپ به رائول میرسید و گل میزدم میگفت رائول اووهههههه **** گل(sm120) بعد چندماه فهمیدم باو اصن واسش تعریف نشدش چطوری اسممو بگه اخه(sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا شب خوش بریم یه سیگار بکشیم
اعصاب کیریمون یه کم خوب شه (sm27)(sm50)
pes 13 رو اصلا من بازی نکردم . بعد 12 رفتم 14 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قضیه سوارز چه قد تابلوئه که توسط وکلاش برنامه ریزی شده(sm41)
یه بازیکن بود اسمش میلار بود من موقع ادیت تلفط اون رو واسه خودم میزاشتم بم میگفت میلانقل قول:
قند تو دلم اب میشد (sm120)حساب کن همبازی کریس و اوزیل بودم
بهترین راه واسه اروم شدن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]