کم سک بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کم سک بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالتی اول واسه استقلال بود که نگرفت ، قبلو بعدشم باید گل میخوردین که نرفت ، 2تا گلو که مهدی رحمتی تقدیم کرد 2اتای دیگه هم اشتباهِ فردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونقد که شما نزدین ما هم نزدیم ، نزده های ما همه قبل گلای شما بود . نتیجه میتوست کاملا برعکس باشه . ما باز بازی کردیم بازی پر گل شد
بازی ریسکی همینه . اشتباه فردی استقلاپل خیلی زیاد بود وگرنه شما بازی ای نکردین اصن
(sm2) حالا ممعلوم نی جمله رو از کجا خودش کپی کرده ..
خوب پاستیلا منم میگم عین همون رو کپی کرد عجبا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی 4-2 ببازی دروازه بانتون بهترین بازیکن میدان بشه(sm2)
كامبيز با دستش به دوربين ٤ رو نشون ميده(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سکوت میکنم (sm30)(sm30)(sm30)
اما من این حرفارو بعد از تو جدی نمیگیرم ... (sm50)
خوشم میاد هنوز جا داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ریدن با شعر پاک نمیشه با اب پاک میشه انقد شر ننویس (sm2)