خدا رو شکر استقلالی نشدیم از اولش (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر استقلالی نشدیم از اولش (sm54)
جای میلاد(اورجینال)خالی.من ازش خوشم میومد از وقتی من اومدم رفت.
هفته پرسپولیسیا و رئالیاست.(sm172)
3 فصله پرسپولیس زیر استقلال بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو میای اینو میگی (sm2) تو این 3 سال کجا بودی
عكسه پرويز دراومده تو رختكن زيره سرمه(sm2)
پیارسال یادت رفته بین 4تا تیم پنجم شدین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسپولیس واسه ما همیشه قهرمانه اون موقع هایی که ما صدر نشین بودیم استقلال تو لیگ ته نشین شده بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای استقلالیا بودم یکی دیگه آخر بازی میزدم به خودمون که 5تا شه. 5تا بهتر از اینه که دیگه همین 4م نتونیم نشون بدیم(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]nlineنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اين كانال تو تلگرام عكسش هست ببين(sm2)
استقلالیا ازین به بعد میتونن عدد پی رو نشون بدن.(sm2)