بواتنگ با اختلاف بی مخ ترین بازیکن المان(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بواتنگ با اختلاف بی مخ ترین بازیکن المان(sm120)
اشتباه بزرگی کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشِ یاغیشو دوس دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روبرتو کارلوس رو تو pes میزاشتم زوج رونالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب مهاجم خوبی بود کارلوس(sm120)
من دیروز یه گل کاشته با کیلینی از تو زمین خودی زدم (sm120) اگه شد آبلود میکنم ببینید همتون کف کنید (sm120)
محصص چه سوتی داد(sm30)
من تو 98 این کارو میکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرته ساکر(sm120)
منم خوشم میاد ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برلوسکونی دیوث(sm25)
چی گفت؟(sm55)نقل قول: