حجما به فنا رفت (sm120)
یه اسکرول بزنین و عکسو ببنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حجما به فنا رفت (sm120)
یه اسکرول بزنین و عکسو ببنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم تا همینه ولی شرجی نیست آفتا میسوزونه 2 مین زیر افتاب بمونی سرخ میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه الان بهتر شده هوا
من از پیروان احمد خاتمیم(sm120) میگم اون پارتی بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm163)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا تا به بیرجند سه گُداره (sm47)نقل قول:
گدار اولی جان جان، نقش و نگاره (sm47)
گدار دومی مخمل بپوشم (sm47)
گدار سومی دیدار یاره (sm47)
ای بانوی من بانوی من بیا یکدم بنشین رو رو رو زانوی من (sm118)نقل قول:
گل زردم همه دردم ز جفای تو شکوه نکردم تو بیا تا دور تو گرم آ آ آ(sm47)نقل قول:
کنکورت رسید بالاخره یا نه(sm70)