یه لحظه قبل از این که دختره در قفس رو باز کنه دست به م.م.ه پسره می زنه (بعد تصویر سیاه می شه) (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه لحظه قبل از این که دختره در قفس رو باز کنه دست به م.م.ه پسره می زنه (بعد تصویر سیاه می شه) (sm2)
نمیدونم چه معجزه ای هست تو این تیکه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تو اکثر قسمت های وکال همچین معجزه ای هست ...
وکال نابی شده
ج میده؟ خودمو سبک نمیکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی عاشقی هنوووز
اکانت الکی درست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدتا درست کردم همه بلاک(sm2)
کلیپ جذابی بود ولی(sm19)
من کلا با افکت های شخمی مخالفم (sm120) همینجوری دوز دارم
(sm2)اکانت اصلیتم بلاکه؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلی ندارم اصلا کلا برای این مقصود ساختم وگرنه نداشتم(sm2)نقل قول:
جیگری (sm19)(sm111)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول: