خب پس بپیچونش درسو برادر من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس بپیچونش درسو برادر من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس کیلو چنده (sm2)
احسنت ! نظر من به نظر شما نزدیک تر است (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هادی حسینی خیلی باحاله ! هم جواب دایرکت میده هم پست هارو لایک میکنه !
هم پولای ملت و بالا میکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
به زور که نیست ! مردم به میل خودشون میخرن ! مثل فوتبالستا که نیست 2 میلییارد به جیب بزنن آخرش هیچی نمیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم عقیده ایم عزیرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلاس و رانت خواری رو میگه(sm2)نقل قول:
(sm70)