(sm2) اِوری بادی لیسن اَند ریپیت چسب تقطیری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) اِوری بادی لیسن اَند ریپیت چسب تقطیری
زوبی افتاده بود دنبالش (sm14) به گا رفت بنده خدا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب هم مسی مصدوم ميشه، رونالدو هم که احتمالا نمیرسه، و از همه مهمتر شاید هاشم نرسه (sm25)
چه جام جهانی تخمی شد(sm3)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوئیت دریم(sm2)
در خوابی و هنگام را از دست خواهی داد
معشوق من ! بگذار زنگ ساعتت باشم ...
(sm27)
salam
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کدوم البوم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو البموی که از موزیک باران گرفتم نبود
(sm59)آب قطع نباشه اشکال نداره
ممر یه دفه دیگه پست منو دیلت کنی یا شعرو از وب حذف کنی زیر کیونت دو تا اجر میذارم بعد از بالای امامزاده قلقلی میندازمت پایین
(sm19) اشترم اماده باش همی روزا ویدیو نیکول میاد باس بترکونیم بنر بزن براش (sm51)
(sm79)اهنگش خیلی انرژی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14)من هر وخ میخوام اهنگ خارجی بگیرم از اپلودباز پسوند ts داشت گفتم این کیه تو سایت اینهمه اهنگ خارجی میزنه بعد فهمیدم یه سایت دیگه هس اهنگ خارجی میزنه اونم اسم مخففش ts (sm2)
رویس(sm74) ریبری-فالکائو-زلاتان-بیل-پیتر چک(sm25)
جام جهانی بدون ستاره(sm3)
یک دختر شیرازی مورد توجه سایت یاهو قرار گرفت و عکس وی به عنوان عکس تاپ این سایت امروز منتشر شد.
به گزارش کافه سینما به نقل از سلامانه، این عکس یک دختر شیرازی را هنگام کشیدن قلیان در حاشیه بازدید از یک کارگاه خوشنویسی شعر نشان میدهد.
گفتنی است مسئولان وزارت بهداشت در هفتههای اخیر بارها نسبت به گرایش روزافزون دختران ایرانی به مصرف قلیان هشدار دادهاند.
رویس چرا(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لامصب مث اژدها میمونه
دیشب تو بازی با ارمنستان به فنا رفت مستقیم بردنش بیمارستان(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گوشاشم احتمالا داره دود میده بیرون(sm59)
خدایا توبه(sm2)
محسن یگانه یکی از چهره های موسیقی کشور می گوید باید قدر کروش را بدانیم.(sm74)
یکی پس از دیگری به گ.. رفتند(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تونی کروس لینک شد به رئال(sm2)
کلا کار رئال خراب کردن نقل و انتقالات منچستره(sm2)
کروس رو میخوان چکار(sm30)
کروس خیلی نیازه ولی مشکلش اینه تو کارای دفاعی افتضاحه اما خیلی خوب توپ پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال دنبال یه هافبکه(ویدال-وراتی) گزینه های اصلین
ژابی سال دیگه قرارداش تمومه(sm29)
خدیرا هم یحتمل رفتنیه(sm29)
کروس تهاجمیِ اون دوتا مرکزینقل قول:
کروس که نمیتونه جای الونسو بازی کنه.. ویدال ی چیزی
این زانکو چپ و راست فیلم و عکسش میاد بیرون ..
با مامان و خاله و عمه و عمو و دایی و هرکی بگی عکس انداخته ..
(sm2)
+ (sm27)
(sm74) بانوی برفی
(sm30)
رضا تو با صدای کوروش یغمایی ارتباط بر قرار میکنی؟
سعی هم میکنم نمیتونم دوست داشته باشم...
پاسخ:
صدا که نداره ولی ملودیا کولاکه
الیاس سریال Fringe رو ببین عاشقش میشی !!!!
به همچی آدمی مث من میاد که کاربر حرفه ای باشم بعدش یه عده فوقش !!!! (sm2)
روزی هزارتا چیز کوفت و زهر مار یاد میگیرم ..
ولی به خودم میگم 1 درصدم چیزی حالیم نی !!!! (sm74)
سیاوش !!!! (sm81)
(sm14)
(sm2)
اعوذبالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله و بركاتهآيا فرزند جوان و برومند، جنا اقاي كريستيانو رونالدو ، دعوت نماينده حضرت ولي عصر عليه السلام را مبنا بر ايمان به تشيع پذيرفته است؟اگر به ياد داشته باشيد ديروز، اينجانب دعوت نامه اي را در فيس بوك و توييتر براي فرزند گرامي، كريستيانو رونالدو، ارسال كرده و از وي براي ايمان اوردن به تشيع دعوت نمودم. (مشاهده لينك دعوت نامه در ذيل)
تاكنون جوابي مبنا بر رد و يا پذيرش دعوت نامه خود، از طرف اقاي رونالدو دريافت نكرده ام.
اما ديروز پس از ارسال دعوت نامه به صفحه شخصي ايشان در فيس بوك، وي ١٠ ساعت بعد عكس يكي از دوستانش را كه ريش دارد منتشر كرد در حالي كه وي با لبخند به او اشاره ميكند و دوست ريش دارش نيز علامت پيروزي را نشان مي دهد!
الحمدلله، به نظر من اقاي رونالدو طي ساعاتي كه گذشته تحقيقاتي را راجع به اسلام و تشيع شروع كرده است كه اخيراً به نتايجي مهم رسيده است و به همين دليل آن عكس را با لبخند زيبايش منتشر كرد.
اينجانب ان شاءالله با سايت رسمي وي و مدير برنامه هاي رونالدو مكاتباتي را شروع ميكنم و ان شاءالله تا چند روز آينده خبر مبني بر رد و يا پذيرش تشيع را درون صفحه اعلام ميكنم.
به اميد پيروزي و رستگاري فرزند گرامي جناب اقاي "كريستيانو" رونالدو در دنيا و اخرت...
ان شاءالله ماه مبارك رمضان هم نزديك است، اگر ايشان مسلمان شدنِ خود را اعلام كردند در نظر دارم كه نام ايشان را "رمضان رونالدو" بگذارم.
متأسفانه امروزه در جهانِ اسلام تعداد بسيار كمي از خانواده ها از اين اسماء طيبه استفاده ميكنند در حالي كه اين اسمها داراي بهترين و معنوي ترين معاني هستند.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
تنها نماينده رسمي حضرت ولي عصر عليه السلام در فيس بوك و توييتر...
(sm59)
ببخش اگه با این همه قشنگی
سهم تو شد یه آدم کلنگی (sm25)
سولوی آخر یوسف (sm88)
دقایقی پیش آیت الله جنتی جهت باطری به باطری کردن آیت الله مهدوی کنی وارد بیمارستان شد (sm2)