(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)
Siavash - Nagoo Kieh
(sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nagoo Kieh - سیاوش شمس
شیلا | آسه آسه
Amin Tm Bax - Entezar
Siavash - Hamsayeha
جنگ جهانی سوم شروع شده خبر نداشتیم (sm2)
Mohammad Azadpour - Gelayeh (sm81)
سیاوش شمس : Hamsayeha(sm232)
میگم بچه ها، برنامه ی شب جمعه هم خوبه آ.
(sm128)
Amir Rostamaneh - Naz Khatoon
Homeyra - Shadiye Zendegi Toei
اون که آره میزارم انجمن همه حال کنن بهترین برنامه ای هستش تا حالا دیدم (sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گلت درد نکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط محمدحسین کیفیت بالاش چنده؟
Siavash - Medley
Ali Abbasi - Shirini Vase Man
قربونت . 1080 و 720 میزارم . دادم دست یکی از بچه ها درست کنه سایت و یوتوب نمیزاره من و تو ضبط کردم دادم بهش درست کنهنقل قول:
Siavash - Ghasre Yakhi
فدایت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار عالی (sm93)
F.R. David - Words
George Michael - One More Try
Armin Nosrati - Desperado(sm118)
Eros Ramazzotti ft. Tina Turner - Cose Della Vita
Omid Omidi - Faghat To
علی اصحابی - فانوس
Hezaro Yek Shab - Cornellaa
Omid Omidi - Gole Yas
Omid Ghaderi - Aroos Dordoone
@ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم خواننده خارجی بگید میخوام دانلود کنم رده بندی بنویسید مشهورترین میخوام خواننده انتخاب کنید تا برم دنبالش برای دانلود(sm10)
Christian Adam - Tu Sais Si Bien Dire Je T'Aime
Blondie - Heart Of Glass
Pedrain - Khoshgeliash
چشم خواننده های الان میخوای آخه اگر بگم شاید خوشت نیاد اون وقت نیای به ما بگی چی بود دانلود کردم (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم خارجی بوده
خب بنویس خارجی (sm2)
من ازت دارم میپرسم(sm50)نقل قول:
رفت ویرایش کرد خواننده خارجی الان نبود (sm2)
چی یارو خوشت میاد بنویسید؟نقل قول:
گوگوش - عشقمون دوتاست