اقا کسی میدونه راحت ترین روش خرید از علی اکسپرس چیه شرکتی سایتی چیزی
برای ایران ارسال دارن ؟ اخه یه مدتی میگفتن بسته نمیشه برای ایران
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا کسی میدونه راحت ترین روش خرید از علی اکسپرس چیه شرکتی سایتی چیزی
برای ایران ارسال دارن ؟ اخه یه مدتی میگفتن بسته نمیشه برای ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از کوژاش میاره همش میخواد یه شی بخره !?؟!
شب تو موهای سیاهت خونه کرده (sm50)
چرا به سریال اینا مجوز نیمیدین بابا بنده خدا حس موزن بهش دس داد میلاد کی مرام ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب یه سایتایی هستن رایگان میفرستن برای ایران نوشته همنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدم ولی دیر فهمیدم (sm120) ویندوزو عوض کردم ولی احتمالا واسه برنامه فیل شکن باشه (sm120)
الی تو این مشکلو باهاش نداری ؟ اخرین نسخشونو گرفتی ؟
برنامه ی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر
از کانکشن هوشمند ویندوزش
الان تا نصب کردمو کانکت شدم ناد همون پیامو داد ...
تو اپدیتشون هم نوشته بودن بعضی کاربرا گزارش دادن استفاده cpu رفته بالا (sm120)
اره این و اون یکی افزونه رو که باز خودت گفته بودی رو گرفتم (sm10) واسه تل دکستاپ از این اسفاده میکردم یا گاهی که دانلود از لینک فیل شده داشتم مثل یوتیوبنقل قول:
سایتش اینه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]chn.com
خودت وسطشو جایگزین کن با p
(sm120)
(sm2)نقل قول:
همیشه میگفتی اونوقت ما باور نمی کردیم (sm74)
دقیقا چه کاریه من خوندم اما نفهمیدم ... یه جا نوشته بودن مربوط به تراکنش های مالی میشه (sm54)نقل قول:
امیر این برا فایر فاکس نداره؟
تو از همین سایتی استفاده میکنی که من ادرسشو دادم ؟ خب اینکه مشکلی نداره بهترینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ فرزاد فتاحی عجب شعری داره حیف موزیکش زیاد قوی نیست ولی بازم خوبه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)خب لامصب قند شکنو قطش کن چرا همش وصلی
اره همینه دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانکت که میشم هر برنامه ای باز کنم چه مرورگر چه هر برنامه دیگه ای ناد ارور میزنه واسه ماینر
بابا همون اول اتصالم این ارور میزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سی پی یو تو بالا نمیره ؟ رو تاسک منیجر وقتی کرومو باز میکنی چندتا پنجره میزنه ؟
اره با کروم میچسبه سقف ولی فایر فاکس نهنقل قول:
گفتم که کروم این ایرادو داره
یوتیوب هم رفتم چیزی نیومد تو پشتیبانی تماس بگیر مشکلتو بگو میگه چیکا کنی
(sm19)نقل قول:
پس چرا با فایر فاکس اینجور نمیشهنقل قول:
بعدشم من که همیشه وصل نیستم یعنی اصلا وصل نیستم فقط گاهی فیس چک میکنم یا یه لینکی میخوام باز کنم فولتره من بخاطر ساکس 5 گرفتم اکانتو پشتیبانی عالیه
تو الان چه اصراری داری طرف کد زده ؟نقل قول:
ناد واست نوتیف نمیزنه اصلا ؟
من با مرورگر خود ویندوزم تست کردم همین بود الان فاکس ندارم امتحان کنم
نه هیچی نمیاد برنامه باز کردم بازم هیچینقل قول:
ایست اخرین ورژنه ؟
میدونم چی هس هر روز اخبارشو میخونمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نسخه Internet security v11.x
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کن
اره اخرین ورژنه الان بعد نصب ویندوز دان کردم اپدیت کردم تا کانکشنو نصب کردم نوتیف زد coinminerنقل قول:
(sm10)نقل قول:
عه این همینه که دارمش (sm120)
قبلا این NOD32 Antivirus بود الان اونو نصب کردم
(sm19)
چرا نمیاد این
بابا اسم شکن رو نشنیدین !?؟!
برین باش حال کنید ..
کارشون درست بود دمشون گرم ..
(sm2)
(sm2)
محسن باید ریپلای میکرد مینوشت فاک اف(sm120)