نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خلاصه شو گفتم چون آخرش ختم به اونه دیگه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خلاصه شو گفتم چون آخرش ختم به اونه دیگه (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض . . . (sm50)
چه قدر خاطر خواه داشتم . . . (sm19)
قرصهای ملایم داریم که اعتیاد آور نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راحت هم با نظر دکتر طی 1-2 ماه میشه ترکشون کرد
پس انقدر کلی صحبت نکنین درباره قرص
قرص های خیلی قوی اصلا نیاز نداره صابر که تو اون حرفو زدی
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی و خشی بیاین آشتی تون بدم ! (sm176)
چونِ هم دیگه رو ماچ کنید ! (sm51)
(sm54)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم حسرت نخور تو مگه چیزت از بقیه کمتره توام برو جلو نترس (sm59)
البته اینو بگم از دوست دختر چیزی نصیبت نمیشه زیاد بدتر میشیه آدم وابستگی پیدا میکنه دلتنگ میشه اینا همش عذاب آوره (sm50)
باید یکی رو گیر بیاری اهل دل باشه (sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا سکوت ما را میطلبی؟(sm2)
بنده خدا نمیدونست جرقه بزنه ما باروتیم میترکیم(sm2)
نقل قول:
نه خوبه حرف بزنید !
منم می خونم !
10 گیگ ترافیک هدیه شرکت رو همشو چورن سینمایی دان کردم (sm2)
صابرم من شده رکوردتو شکستم من شده روزی 7 بارم زدم (sm222)(sm23) (sm2)نقل قول:
جالب اینجاس هادی هنوز داره از اون عقب ها نقل قول میگیرهنقل قول:
فکر کنم با ذره بین نشسته داره تک تک کلماتتو میخونه و بهش فکر میکنه
به نظرم از همه بیشتر هادی دوستت داره (sm46)
بچه ها لینک دانلود این دو تا فیلم رو جایی ندیدن !؟
رکورد من 5 باره چطور تونستی کیثافت(sm2)(sm74)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم 2 تا؟نقل قول:
عکس گذاشتی؟ نیومد
اسم بگو خب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووی چون گلابی ! (sm2)
من الانم رو گفتم روزی سه بار ! (sm50)
رکورد من 05 بار هستش ! (sm118)
کاملا حرفاتو قبول دارم (sm23)نقل قول:
یاران تو ک.وس نگو روزی 1 بار خوبه (sm222) (sm2)
نقل قول:
(sm2)
خل شدم ! (sm2)
لینک ها رو یادم رفت !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هادی خداست !
دقیقا درسته (sm222)(sm23)نقل قول:
بچه ها یه لحظه ببندین دستم درد میکنه الانه که برسم ولی شما هی پست میدین تا صبح هم نمیرسم (sm2)(sm81)
تایم اوت برای هادی (sm2)
با اون حرفت که راجب دوست دخترم گفته بودی به شدت موافقم (sm23) فقط دلیل اصلیش اینه خوشتیب باشی و پولدار اعتماد به نفسم داشته باشی و نترسی و خودتو ازون سرت بدونی (sm222)نقل قول:
اونوقته که عاشقت میشه و بت حال میده و بش حال میدی با نگاهت با حرف زدنت (sm222)(sm23)
تو زر نزن برو جق بزن(sm222) از این افسردگی مزمن هم درمیای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Rose water 2014 این دو تا باید درست باشن یه چک بکن صابر
نقل قول:
تاییدنقل قول:
بله منم شنیدم از دکتر ! اینم بگمکه آدم هر وقت بخواد باید بزنه خودشو خالی کنه وگرنه ممکنه بعدا عوارض بدی رو در پی داشته باشه
(sm2)تو زر نزن برو جق بزن بیا بشین روش بخورش (sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مال کم خونیه پای چشات گود میشه مال کمبود ویتامینم میتونه باشهنقل قول:
اگه کم خون باشی بله نباید هر روز بزنی هفته ای یه بار خوبه
معلومه خیلی بارته (sm128) البته باید نقطه ضعف دستشون ندی (sm51) و اینکه حس کنن در کنار تو آروم میشن ...(sm222) البته اعتماد به نقس قطعا مهمه فراموش نکنید دوستان (sm222)نقل قول:
باز بیا دلبر طناز بیا
دور مرو دیر مرو خسته مشو باز بیا ... (sm25)
راحت جانم همه تو
تاب و توانم همه تو
راز نهانم همه تو
همدم و همراز بیا ... (sm25)
نقل قول:
(sm93)
دمت گرم علی !
ولی آپلود باز الان چند وقته که کار نمی کنه ! لینک آخر رو نمیده !
این دو تا فیلم هم یه خورده خطری هستن و سایت های ایرانی شخم ندارن بذارن شون ! (sm3)
فدات ! (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته که اختلاف سنی پایین باعث میشه همدیگه رو بهتر درک کنید تو زندگی در کنار فرزندنقل قول:
ولی خب این خوبه به شرطی که پول داشته باشی .... معمولا اوناییم که پول دارن میزارن بعد از 3 و 4 سال بچه دار میشن چون تجربه خیلی مهمه دذر این امر
البته اینم که میگم حداکثر تاا سن 31 سالگی خوبه ولی دیگه بعد ازون باید سریع دست به تبر بشی(sm2)
اگه پول داشته باشی اونم (sm70) ولی اگه نداشته باشی یکی رو به دنیا میاری آخرشم مث ما عقده ای میشه
.................................................. ...................
چشم و دلم خانه ی تو
دل همه دیوانه ی تو
مست ز پیمانه ی تو
مست سرانداز بیا ... (sm25)
نور چراغم همه تو
حسرت و داغم همه تو
جلوه ی باغم همه تو
سرو سرافراز بیا ... (sm25)
اینجور قرصا اعتیاد آوره (sm39)نقل قول:
شعر تویی شور تویی
نام تویی نور تویی
خنده تویی سور تویی
با دف و آواز بیا ... (sm25)
عود منم رود منم
درد منم دود منم
آنکه نیاسود منم
دلبر دمساز بیا ... (sm25)
کفتر جلدی دیگه میدونستم بازم میای پیش من (sm222)(sm222) (sm222)نقل قول:
(sm156)(sm221)(sm23) (sm2)
(sm50)فیلم رز سرخ بدجور ممنوعه است تخم نکرده کسی بذاره
خب دیگه منم اینو میگم لایک با این تفاوت که تو در این زمینه بهتر از من سرت میشه چون پیش چند تا روانپزشک رفتینقل قول: