این بود زندگی اگه تنظیمش نبود ..بنده جزو 10 آهنگ ضعیف محسن قرارش می دادم (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بود زندگی اگه تنظیمش نبود ..بنده جزو 10 آهنگ ضعیف محسن قرارش می دادم (sm132)
کی ؟من؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها باو پنجشنبه بود(sm120) خیلی سخت بود امیدی به قبولی نی(sm25)
زمانی که من کنکور دادم کلی خونده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کنکور خیلی آسون و پرتی بود
به گا رفتم
به ضررم شد(sm54)
تو برعکس (sm120)
اصن این شعر به درد این کار نمیخورد(sm29) شعر خوبیه ولی رو این اهنگ نه(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم تو البوم همینطوری باشه تنظیماش نه دوبس دوبسای مسخره امیروکس(sm2) اصن با اهنگایی مثه خوان هفتصد و بگو مگو حال نمیکنم(sm21)
محسن باید مثه پروانه ها یا هر روز پاییزه یا با من بمون بخونه(sm111)
چاس(sm27)
از اینا که حتما یکی هست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که حتی 1 کلمه هم نخونده بودم به امید ادبیات فارسی و زبان انگلیسی و دینی رفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا دینی هر چی ایه بود اورده بودن(sm2) ادبیات فارسی همه سوالش این بود فلان کتاب مال کیه یا مثلا تو بیت زیر چند ارایه تشبیه چند کنایه ادبی بکار رفته(sm2) زبان انگلیسی هم بعضی کلماتو داده بودن که تو عمرم ندیده بودم فقط have,has جواب دادم(sm2) بقیه همه تخصصی سخت بودن(sm54)استاتیک و مقاومت مصالح و نقشه کشی و ...(sm54) ریاضی هم حتی 1 سوالشو نزدم(sm2)
به نظرت من قبول میشم(sm2)خیلی امید دارم(sm2)
اگه محسن خودش تهیه کننده بشه شاید نباشه از اینا(sm29) اینا بیشتر سلیقه تهییه کنندن (sm29)نقل قول:
برای دینی و ادبیات باید تو کلاسای تضمینی آیت الله نکونام شرکت میکردی (sm120)نقل قول:
لیونل مسی،مارادونا،نیمار،زیدان و رونالدینهو در بازیه خیرخواهانه برای کمک به مردم غزه شرکت خواهند کرد.این بازی 1سپتامبر در ورزشگاه المپیکو برگزار میشه.(sm19)